Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúca SMRŤ mladého rapera (†30): Počas večere ho surovo ZASTRELILI pred očami jeho ženy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Hudobná scéna je v šoku! Príčinou je smrť rapera vystupujúceho pod umeleckým menom PnB Rock. V pondelok ho počas ozbrojenej lúpeže zastrelili vo vychýrenej reštaurácii. Svedkom tohto hrozného činu bola jeho partnerka Stephanie. Po umelcovi zostala dvojročná dcérka Xuri.

Ako informuje Los Angeles Times k ozbrojenej lúpeži došlo krátko po tom, ako jeho priateľka na sociálnej sieti Instagram zverejnila názov reštaurácie, kde si vychutnávali večeru. Podľa medializovaných informácií bol útok cielený a dôvodom boli údajne raperove drahé šperky. 

Rakim Hasheem Allen
Zobraziť galériu (3)
Rakim Hasheem Allen  (Zdroj: profimedia.sk)

Podozrivý útočník pristúpil k stolu, kde sedel PnB Rock spoločne so svojou partnerkou. Pred streľbou mu odcudzil nejaký majetok. Postreleného rapera previezli do nemocnice, kde ťažkým zraneniam podľahol.

PnB Rock, vlastným menom Rakim Hasheem Allen mal na konte spoluprácu s viacerými slávnymi umelcami. Spomenúť možno Eda Sheerana, Wiza Khalifu, či Lila Waynea. Na sociálnych sieťach za ním smútia aj Nicki Minaj, či Cardi B. Tá sa vo svojom príspevku zastala raperovej partnerky, ktorú viacerí kritizujú za to, že zverejnila lokalitu, kde sa v danom čase nachádzali. „Teraz by sme jej nemali posielať nič iné iba lásku,” uviedla okrem iného.  

Šokujúca SMRŤ mladého rapera
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: PnB Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu