Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ROZVOD slávneho speváka po 41 rokoch: S NOVOU MILENKOU sa už pretŕča v spoločnosti!

Zobraziť galériu (4)

ŠTOKHOLM - Keď Björn Ulvaeus (77) z legendárnej formácie ABBA vo februári priznal, že mu skrachovalo dlhoročné manželstvo, pre mnohých to bol šok. S Lenou Kallersjö (73) totiž boli manželia 41 rokov... Aktuálne sa už po boku umelca objavuje nová žena, ktorú pred svetom nemieni tajiť.

Keď slávny spevák a jeho dlhoročná manželka oznámili, že sa rozvádzajú, mnohých to zaskočila. Dvojica však svoj zväzok ukončila pomerne pokojne a bez nejakých škandálov. „Po mnohých nádherných a pestrých rokoch sme sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Ostávame blízkymi priateľmi a aj naďalej budeme spoločne oslavovať narodeniny našich vnúčat a iné rodinné sviatky,” uviedli vo svojom stanovisku dlhoroční partneri. 

Björn Ulvaeus a Lena Kallersjö boli manželia 41 rokov.
Zobraziť galériu (4)
Björn Ulvaeus a Lena Kallersjö boli manželia 41 rokov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Björn na vzťahy očividne nezanevrel a už si dokonca našiel novú lásku. V utorok ruka v ruke zavítal na premiéru muzikálu Pippi at the Circus so 49-ročnou Christinou Sas. Ako uvádza The Mirror, prítomným novinárom ju pekne predstavil. „Toto je moja partnerka Christina. Istý čas spolu randíme a cítil som to tak, že ju chcem zobrať na toto podujatie. Takže toto je taká naša premiéra,” poznamenal umelec. 

Christina pracuje ako produktová manažérka vo vydavateľstve Universal Music Group. Práve tam ABBA vydala svoj posledný album s názvom Voyage. Je teda dosť pravdepodobné, že sa dvojica spoznala pri práci. 

Björn Ulvaeus a Christina Sas
Zobraziť galériu (4)
Björn Ulvaeus a Christina Sas  (Zdroj: profimedia.sk)

Björn Ulvaeus a Christina Sas
Zobraziť galériu (4)
Björn Ulvaeus a Christina Sas  (Zdroj: profimedia.sk)

Björn Ulvaeus bol v rokoch 1971 - 1979 ženatý s kolegyňou z ABBY - Agnethou Fältskog. Dvojica má spolu dcéru Lindu a syna Petra. V roku 1981 sa oženil s Lenou Kallersjö, ktorá mu porodila dve dcéry - Emmu a Annu. 

Viac o téme: ABBABjörn UlvaeusLena Kallersjö Christina Sas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu