Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KRÁSNA SPRÁVA zo súkromia slávnej speváčky: Ehm! Ale TOTO je fakt ČUDNÉ

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Tajnostkárka! Slávna speváčka Taylor Swift (32) a jej partner - herec Joe Alwyn (31) prežívajú krásne obdobie. Dvojica sa rozhodla posunúť svoj vzťah na ďalšiu úroveň a zasnúbili sa. Avšak šťastnú novinu neplánujú oznámiť oficiálne, zverili sa len svojim blízkym. Prečo držia svoje zasnúbenie pod rúškom tajomstva?

32-ročná speváčka Taylor Swift bola v minulosti spájaná s hercom Tomom Hiddlestonom, spevákom Harrym Stylesom a DJ-om Calvinom Harrisom. Všetky jej známosti „predstavila i verejnosti“, no žiaden z týchto vzťahov jej nevyšiel. Zdá sa ale, že Taylor už konečne našla svoje šťastie... 

Taylor Swift
Zobraziť galériu (9)
Taylor Swift  (Zdroj: SITA)

Sympatický herec totiž požiadal svoju lásku o ruku. „Taylor má krásny prsteň, ale nosí ho len vtedy, keď je doma – teda za zatvorenými dverami. Opäť len hŕstka ľudí vie podrobnosti o svadbe a Taylor o zásnubách ani nepovedala niektorým ľuďom z jej tímu. Chcú, aby sa ich láska držala čo najďalej od kamier. Toto je len pre nich,“ vyjadril sa zdroj blízky Joeovi.

Párik si spoločné chvíle naplno užíva. Prenajímajú si dom v severnom Londýne, dovolenkovali v Cornwalle, robia si plážové výlety do Newquay a neboja sa zájsť do krčmy medzi bežných smrteľníkov.

Taylor Swift a Joe Alwyn
Zobraziť galériu (9)
Taylor Swift a Joe Alwyn  (Zdroj: profimedia.sk)

Taylor sa okrem spevu venuje aj propagácii charitatívnych udalostí, napríklad na Instagrame. Práve tam z času na čas uverejní aj niečo zo svojho súkromia. Speváčka potvrdila, že Joe bol spoluautorom dvoch piesní na jej albume Folklore pod pseudonymom William Bowery a pomohol napísať tri skladby na jeho pokračovaní, Evermore.

V januári 2020 prezradila, že jej mama Andrea má rakovinu mozgu. Svoj čas preto delí tak, aby sa o ňu postarala. „Joe bol za posledných pár rokov pre ňu veľkou oporou. Pozná sa s jej  rodinou a Andrea ho miluje. Podobne aj Joeovi rodičia zbožňujú Taylor,“ uviedol ešte zdroj z okolia páru. Hovorca speváčky tvrdenia o zásnubách odmietol komentovať.

Viac o téme: Taylor SwitJoe Alwyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu