Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

SMRŤ moderátorky (†40) zasiahla aj kráľovskú rodinu: ÚTECHOU je 7 miliónov!

Deborah James a princ William Zobraziť galériu (3)
Deborah James a princ William (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Splnil sa jej veľký sen! Na topkách sme vás informovali o smrti moderátorky a hviezdy televízie BBC - Deborah James, ktorá vo veku 40 rokov prehrala svoj boj s rakovinou. Táto správa zarmútila nielen jej fanúšikov, ale aj princa Williama a jeho manželku Kate. Brunetka však po sebe na tomto svete zanechala oveľa viac, než len zdrvené srdcia tých, čo ju milovali a mali radi...

Deborah James si bola dobre vedomá toho, že jej chvíle na tomto svete sa už blížia ku koncu. Bývalej moderátorke lekári diagnostikovali rakovinu hrubého čreva v roku 2016 a od vtedy statočne zvádzala svoj boj. Pred pár dňami však obklobená milovanou rodinou zomrela. Zostali po nej 14-ročný syn Hugo a o dva roky mladšia Eloise.

Statočná Deborah tu po sebe zanechala aj veľmi silný odkaz. Svoj boj so zákernou chorobou totiž poctivo dokumentovala a popri tom šírila osvetu. Pre mnohých bola veľkou inšpiráciou. Moderátorka tiež založila fond Bowelbabe na podporu pacientov s rakovinou čriev. Ešte pred smrťou vyzvala svojich priaznivcov, aby naň prispeli. Cieľom bolo vyzbierať 7 miliónov libier. 

Ako deň po jej smrti riaditeľka nadácie Genevieve Edwards uviedla, cieľ sa splniť podarilo. „Jej odkaz tu bude aj naďalej,” uviedla a v mene Deborah všetkým poďakovala. 

Príbeh Deborah James bol dobre známy aj princovi Williamovi a jeho manželke Kate. „Správy o jej smrti nám zlomili srdce. Myslíme na jej deti, rodinu a blízkych. Bola to inšpiratívna a statočná žena, ktorej odkaz bude pretrvávať,” uviedli v oficiálnom stanovisku vojvoda a vojvodkyňa. 

Viac o téme: Deborah James
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu