Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Televízna hviezda (†40) prehrala boj s RAKOVINOU: TOTO sú jej POSLEDNÉ SLOVÁ!

Deborah James Zobraziť galériu (3)
Deborah James (Zdroj: Instagram D.J.)

LONDÝN - Rodina oznámila tú najsmutnejšiu správu! Moderátorka a hviezda televízie BBC Deborah James odišla na večnosť. Rakovinu hrubého čreva jej diagnostikovali v roku 2016 a odvtedy so zákernou chorobou zvádzala statočný boj. Nedávno jej lekári oznámili, že jej už viac pomôcť nedokážu a prešla do paliatívnej starostlivosti. V utorok, obklopená tými ktorých milovala, naposledy vydýchla...

„S hlbokým zármutkom vám oznamuje smrť Deborah James. Najúžasnejšej manželky, dcéry, sestry a mamičky. Zomrela dnes v pokoji, obklopená svojou rodinou,” znie úvod toho najsmutnejšieho oznamu. 

Deborah počas svojho ťažkého boja myslela aj na iných. Bola inšpiráciou pre mnohých, podporovala charitatívne projekty a hovorila o veciach, ktoré sú pre mnohých tabu. „Aj v tých najnáročnejších chvíľach bolo jej odhodlanie vyzbierať peniaze a zvýšiť povedomie o rakovine inšpirujúce,” pokračovala rodina vo svojom vyhlásení na Instagrame, kde niekdajšiu televíznu hviezdu followuje milión priaznivcov. 

Na záver po dohode s Deborah zverejnili aj jej posledný odkaz svetu: „Nájdite spôsob, ako si užívať život, riskujte, hlboko milujte, neľutujte a vždy majte nádej. A napokon, kontrolujte svoje hovienka. Mohlo by vám to zachrániť život.” 

Viac o téme: Deborah James
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu