Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Smutná správa slávnej herečky: RAKOVINA! Dojemný odkaz hereckej LEGENDE!

Samantha Womack Zobraziť galériu (2)
Samantha Womack (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Slávna anglická herečka Samantha Womack priznala vážne zdravotné problémy! Pre ostrovné publikum je známa hlavne ako Ronnie Mitchell zo seriálu EastEnders. Včera však na svojom profile na Twitteri potvrdila, že ju čaká náročný a dlhý boj s rakovinou.

Sam sa preslávila v britskej telenovele EastEnders, ktorú môžu britskí diváci sledovať od roku 1985. Celkovo vyšlo 34 sérií a táto herečka sa v nej objavovala od roku 2007. Úlohu Ronnie Mitchell hrala viac ako dekádu.

V utorok sa so svojimi fanúšikmi na Twitteri podelila o smutnú správu. Najskôr si uctila smrť herečky Olivie Newton-John (†73), keď k ich spoločnej fotke napísala: „Toto bol jeden z najmagickejších večerov môjho života. Olivia a jej dcéra Chloe si prišli do Londýna pozrieť Pomádu a potom sme spolu išli na večeru. Bola som veľmi nadšená, pretože pre moje detstvo znamenala veľmi veľa," priblížila večer, keď sa stretla so svojím detským vzorom. Ďalej sa zverila s veľmi smutnou správou. „Teraz začínam svoj vlastný boj s touto chorobou, čo sa ma, samozrejme, hlboko dotklo," uzavrela Sam.

Samantha si okrem EastEnders zahrala aj vo filme Finále v Istanbule, vo filmovej sérii Kingsman alebo v seriáloch Pie in the Sky a Game On. S jej exmanželom Markom Womackom sa rozviedla v roku 2020. S ním strávila 11 rokov a má s ním obe svoje deti, syna Benjamina (21) a dcéru Lily (17). Predtým už raz vydatá bola, ale jej prvé manželstvo trvalo menej ako rok. V súčasnosti randí so známym hercom Oliverom Farnworthom (40). V mladosti sa venovala aj modelingu a spevu. V roku 1992 dokonca reprezentovala Spojené Kráľovstvo v súťaži Eurovízia.

Oliver Farnworth a Samantha Womack
Zobraziť galériu (2)
Oliver Farnworth a Samantha Womack  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Samantha Womack
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu