Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kráľovnina vnučka sa od hanby takmer prepadla pod zem: Ježíííš, to je TRAPAS!

Princezná Beatrice Zobraziť galériu (5)
Princezná Beatrice (Zdroj: SITA)

SOMERSET - To muselo byť nepríjemné! Počas uplynulých dní to vo Veľkej Británii žilo jedným z najprestížnejších hudobných podujatí - Glastonbury Festivalom. V rámci neho sa na pódiu predviedli viaceré obľúbené hviezdy a mnohé celebrity si ho vychutnali ako hostia. Akciu si nedala ujsť ani vnučka kráľovnej Alžbety II. - princezná Beatrice (33), ktorá si vyrobila poriadny trapas.

Zhruba 200-tisíc ľudí sa podľa predbežných odhadov chystalo zúčastniť na obľúbenom festivale Glastonbury, ktorého jubilejný 50. ročník sa pre pandémiu COVID-19 stále odkladal. V rámci podujatia sa na pódiu predviedlo viacero talentovaných umelcov. Najmladším sólovým headlinerom festivalu bola 20-ročná Billie Eilish. Medzi top momenty podujatia možno smelo zaradiť koncert 80-ročného Paula McCartneyho. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z Glastonbury Festivalu

Festival si prišla užiť aj vnučka kráľovnej Alžbety II. Beatrice s manželom Edoardom Mapellim Mozzim. Ako informuje Daily Star, keď boli hladní, princezná zamierila do stánku prestížneho bistra. Tam si však vyrobila poriadny trapas. Keď totiž chcela zaplatiť svoju objednávku, jej karta bola odmietnutá. A to hneď trikrát!

Nepríjemná situácia priviedla brunetku do poriadnych rozpakov. S prázdnymi rukami a tvárou červenou od hanby sa potom vrátila k svojmu mužovi a stratila sa v dave. Nuž, stáva sa aj v lepších rodinách...

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrincezná BeatriceGlastonbury Festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu