Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po veľkej potupe nečakaný TRIUMF: Amber Heard je NAJKRAJŠOU ŽENOU SVETA!

Amber Heard Zobraziť galériu (5)
Amber Heard (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Keď sa dnes spomenie meno Amber Heard (36), mnohým ľuďom v súvislosti s nedávnym súdnym procesom poriadne stúpne tlak. Ani jej najväčší odporcovia však nemôžu poprieť, že herečka je skutočne nádherná žena. Za pravdu im dávajú aj vedecké metódy, podľa ktorých má Amber dokonca tú najkrajšiu tvár na svete.

Londýnsky plastický chirurg Julian De Silva vyvinul metódu tzv. mappingu tváre, ktorou už od roku 2016 vyberá tých najkrajších ľudí planéty. Odvoláva sa pritom na staroveký vzorec krásy. „Gréci objavili, že zlatý rez, teda číslo fí s hodnotou 1,618 sa objavuje všade v prírode. Celé tisícky rokov sa považuje za tajomstvo najkrajších tvárí na svete,“ vysvetľuje De Silva význam geometrických proporcií. „Teraz môžeme pomocou počítača vypočítať, ako to platí v prípade skutočných žien,“ dodal. 

Po veľkej potupe nečakaný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP)

Takmer dokonalou tvárou sa so skóre 91,85 percenta údajne môže pýšiť Amber Heard, bývalá manželka Johnnyho Deppa. Za ňou sa umiestnila Kim Kardashian s najkrajším obočím a na treťom mieste je Kate Moss, majiteľka dokonalého čela. Výborný tvar tváre má podľa výpočtov Rihanna, najkrajšie oči Scarlett Johansson a perami sa zas môže popýšiť Emily Ratajkowski.

Po veľkej potupe nečakaný
Zobraziť galériu (5)

Da Silva sa pozrel aj na mužov. Najkrajší je podľa neho herec Robert Pattinson, ktorého tvár je so skóre 92,15 percent ešte o čosi dokonalejšia než tá Amber Heard. Za najnovším Batmanom sa umiestnil predstaviteľ Supermana Henry Cavill (91,64 %) a americký herec Bradley Cooper (91,08 %). Známi lámači sŕdc Brad Pitt (90,51 %) a George Clooney (89,91 %) sú až na 4., respektíve 5. mieste.

Po veľkej potupe nečakaný
Zobraziť galériu (5)

„Robert Pattinson bol jasným víťazom. Všetky prvky jeho tváre zodpovedajú fyzickej dokonalosti,“ povedal o hviezde Twilight ságy Julian de Silva, ktorý upozorňuje najmä na jeho nádhernú dolnú čeľusť. Body Pattinsonovi podľa plastického chirurga ubrali len jeho úzke a rovné pery, inak by bol hádam až dokonalý.

Robert Pattinson
Zobraziť galériu (5)
Robert Pattinson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Amber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu