Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

STRACH O ŽIVOT legendárneho Carlosa Santanu (74): KOLAPS priamo na pódiu!

Carlos Santana Zobraziť galériu (2)
Carlos Santana (Zdroj: YouTube.com)

CLARKSTON - Diváci sa báli o jeho život! Legendárny hudobník Carlos Santana (74) skolaboval počas svojho vystúpenia v Michigane. Nepríjemná situácia sa odohrala včera. Celú udalosť už komentoval aj jeho manažér, ktorý našťastie potvrdil, že umelec nie je v ohrození života. Čo však spôsobilo jeho problémy?

Carlos Santana sa momentálne objavuje po boku kapely Earth, Wind & Fire. Ich turné s názvom Miraculous Supernatural Tour malo v utorok zastávku v americkom štáte Michigan. V Pine Knob Music Theatre v meste Clarkston však došlo k šokujúcej udalosti.

Ako ukazujú videá z koncertu, rocková legenda sa odrazu zrútila k zemi. Okamžite k nemu pribehli záchranári, ktorí mu poskytli základnú zdravotnú starostlivosť. Následne ho premiestnili do zákulisia, odkiaľ bol prevezený do nemocnice.

VIDEO: Zábery kolapsu Carlosa Santanu.

Santanov manažér Michael Vrionis pre CBS News potvrdil, že za kolapsom hudobníka bola únava spôsobená teplom a dehydratácia. Ďalej povedal, že jeho stav sa po prvotných vyšetreniach v nemocnici zlepšil.

Následne bolo oznámené, že najbližšie vystúpenie koncertnej šnúry, ktoré bolo naplánované na dnes, bude preložené a dostane nový dátum. V rámci turné by sa malo odohrať ďalších 21 koncertov. Santana pre zdravotné problémy zrušil niekoľko koncertov aj v decembri, kedy jeho hovorca povedal, že mal ťažkosti so srdcom.

Carlos Santana je pôvodom mexický gitarista, ktorý má na svojom konte aj cenu Grammy. V roku 1998 bol aj so svojou kapelou Santana zaradený do rokenrolovej siene slávy a patrí medzi najlepších gitaristov všetkých čias. 

VIDEO: Jeden z najznámejších hitov kapely Santana.

Viac o téme: Carlos Santana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu