Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sully z Doktorky Quinnovej úplne HOLÝ: 59 rokov a to telo... Wau!

Joe Lando a Jane Seymour Zobraziť galériu (3)
Joe Lando a Jane Seymour (Zdroj: CBS Television)

MALIBU - Nie je žiadnym tajomstvom, že Jane Seymour (70) a Joe Lando (59) zostali kamarátmi aj po skončení seriálu Doktorka Quinnová. Najnovšie sympatický herec dokonca pomáha svojej kolegyni s propagáciou jej vlastnej kolekcie šatiek. Ale úplne holý!

Herečka Jane Seymour začala tento rok na svojom profile na sieti Instagram prezentovať šatky, ktoré sama navrhla. Keďže sa aktuálne nemôžu konať žiadne benefičné akcie, rozhodla sa takto podporiť istú charitatívnu organizáciu, ktorá získa výťažok z predaja. 

Sully z Doktorky Quinnovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JS)

S propagáciou jej najnovšie pomáha aj herecký kolega Joe Lando. A kým 70-ročná Jane sa vyzliekla len do plaviek, 59-ročný Joe to dotiahol ďalej a zhodil zo seba všetko oblečenie. Intímne miestečko mu zakrýva iba šatka, ktorej robí takto reklamu. 

„Je načase mojimi šatkami zbúrať internet,” napísala k záberu Seymour. Podľa popisu herca odfotila jeho manželka Kirsten. „Ako Adam a jeho figový list, cítil by som sa nahý bez šatky od Jane Seymour,” uviedol k fotke samotný Joe, ktorý sa ale za svoje obnažené telo naozaj nemusí hanbiť ani krátko pred 60-kou. 

Sully z Doktorky Quinnovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Jane Seymour/Kirsten Barlow)

Viac o téme: Joe Lando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu