Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

ROZCHOD Billie Eilish a kontroverzného herca: NEVERA?!

Billie Eilish a Matthew Tyler Vorce sa rozišli. Zobraziť galériu (2)
Billie Eilish a Matthew Tyler Vorce sa rozišli. (Zdroj: SITA a Instagram)

LOS ANGELES - Svetoznáma speváčka Billie Eilish (20) a Matthew Tyler Vorce (30) viac netvoria pár. Informoval o tom samotný herec prostredníctvom svojho Instagramu. Ďalej zverejnil niekoľko príspevkov, kde sa vyjadril k viacerým otázkam, medzi ktorými najviac rezonovala jeho nevera.

To, o čom sa už dlhšie hovorilo, sa včera oficiálne potvrdilo. Billie Eilish a Matthew Tyler Vorce už nie sú pár. O šokujúcej informácií sa dozvedeli fanúšikovia celebritnej dvojice prostredníctvom hercovho profilu na Instagrame. 

Keď je reč o fanúšikoch, Matthew si musel vyžrať stovky komentárov od priaznivcov americkej speváčky. Tí mu totiž vyčítajú, že bol mladej držiteľke cien Grammy neverný. Spevák na to reagoval prostredníctvom príbehu na Instagrame. ,,Nikto nikoho nepodviedol. Tento vzťah sa skončil. Je to jednoduché. Vytváranie dohadov a klamanie na internete je nebezpečné," napísal herec.

Zdroj blízky umelcovi tvrdí, že speváčka sa s ním rozišla len nedávno. Pár sa dal dokopy začiatkom minulého roka. Prvýkrát ich spolu videli v apríli. Keďže si obaja strážia svoje súkromie, je ťažké s určitosťou povedať, ako dlho vlastne tvorili pár. 

Pre herca to nie je prvýkrát, čo musí vysvetľovať svoje správanie. V januári minulého roka sa musel ospravdelnňovať za rasistické vyjadrenia a verbálne útoky voči áziskej a LGBTBQ+ komunite, ktoré sa objavili na jeho Facebooku. „Chcem sa ospravedlniť za vyjadrenia, ktoré som napísal na sociálnych sieťach. Slová, ktoré som použil boli nezodpovedné a rozumiem, ako veľmi ofenzívne boli. Som zahanbený z toho, že som ich použil,” uviedol.

Galéria: Billie Eilish

Billie Eilish je americká speváčka a skladateľka. Na svojom konte má 7 cien Grammy a je autorkou titulnej piesne poslednej bondovky No time to die.

Viac o téme: Billie EilishMatthew Tyler Vorce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu