Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známa komička je mamou: Dlhý DOMÁCI PÔROD a potom... Uff, z tohto FOTO niekoho NAPNE!

Katherine Ryan porodila tretie dieťa doma. Zobraziť galériu (7)
Katherine Ryan porodila tretie dieťa doma. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Komička Katherine Ryan (39) je síce rodenou Kanaďankou, no dlhé roky žije vo Veľkej Británii so svojou rodinkou. A dnes sa o jedného člena rozrástla. Svojho tretieho potomka blodínka porodila doma. Pôrod bol vraj veľmi dlhý a potom... Zverejnila fotku, z ktorej niekoho napne!

Z komičky Katherine Ryan sa dnes stala trojnásobná mama. Svoje tretie dieťatko, dievčatko s menom Fenna Grace priviedla na svet v piatok v skorých ranných hodinách po dlhom domácom pôrode. Novinku na sociálnej sieti Instagram prezradil jej manžel Bobby Kootstra. 

Okrem rozkošného záberu novorodenej dcérky sa hrdý otecko podelil aj o fotografiu z pôrodu. „Fenna Grace Kootstra, 16. decembra o 12:05 ráno. Mama je neuveriteľná! Dokazovala svoju silu opakovane pri relatívne dlhom pôrode doma. Sme tak požehnaní,“ vyjadril sa Bobby. 

A o pár hodín neskôr sa svojim sledovateľom prihovorila aj čerstvá mamička. Zverejnila záber prvého stretnutia ich 18-mesačného synčeka s novorodenou sestričkou a potom aj fotku, pri pohľade na ktorú môže prísť niekomu nevoľno. Čerstvá mamička totiž vyfotila svoju placentu. 

Známa komička je mamou:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Známa komička je mamou:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Komička otehotnela len 13 mesiacov po narodení synčeka Freda v čase, keď ho ešte plne dojčila. Nemyslela si preto, že by mohla otehotnieť, navyše vedela, že nemá ovuláciu. Napriek tomu počala a dnes je už trojnásobnou mamičkou. okrem malej Fenny Grace a malého Freda, majú manželia aj 12-ročnú dcéru Violet. 

Viac o téme: Katherine Ryan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu