Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rihanna čochvíľa RODÍ: Pretŕča sa v bikinách a... Pozooor! Prsia na úteku

Rihanna Zobraziť galériu (12)
Rihanna (Zdroj: profimedia.sk)

BARBADOS - Nemožno ju prehliadnuť! Speváčka Rihanna (34) už čoskoro privedie na svet svoje prvé dieťatko. Pri pohľade na jej veľké bruško je zrejme, že deň D je už za dverami. Umelkyňa si ešte pred pôrodom dopriala chvíle oddychu v rodnej krajine, kde ju paparazzi zvečnili v bikinách.

Keď sa na verejnosť dostala správa, že Rihanna nosí pod srdcom dieťatko, nadšení boli nielen jej fanúšikovia. Zatiaľ nevedno, či raperovi, ktorý vystupuje pod umeleckým menom ASAP Rocky, porodí chlapčeka alebo dievčatko... Paparazzi ju ale nedávno načapali v obchode s oblečením, kde si obzerala práve kúsky určené pre malé princezničky. 

V súvislosti so speváčkiným tehotenstvom stojí za zmienku jej svojský módny štýl. Rihanna totiž preferovala outfity, v ktorých hrdo predvádzala svoje guľaté bruško. Kým skupina ľudí bola z toho nadšená, niektorým jedincom prišlo takéto pretŕčanie holého brucha nevkusné. 

ASAP Rocky a Rihanna sa čoskoro dočkajú spoločného potomka.
Zobraziť galériu (12)
ASAP Rocky a Rihanna sa čoskoro dočkajú spoločného potomka.  (Zdroj: Profimedia)

V uplynulých dňoch čelila budúca mamina pomerne nepríjemnej situácii. V médiách a na sociálnych sieťach sa vo veľkom riešila údajná nevera jej partnera ASAP Rockyho. Ten jej mal byť dokonca neverný s jej kamarátkou - parížskou návrhárkou topánok Aminou Muaddi.

Tá na svojom profile na Instagrame zverejnila vyjadrenie, v ktorom všetky tieto dohady vyvrátila. „Musím prehovoriť, pretože tieto klebety nie sú namierené len proti mne. Týkajú sa aj ľudí, ku ktorým pociťujem veľký rešpekt a náklonnosť. Kým Rih pokračuje vo svojom pokojnom živote a predvádza najlepšie tehotenské oblečenie, ja sa vraciam k svojmu biznisu,” reagovala návrhárka. 

Zo správania Rihanny a Rockyho je zrejme, že aj oni hodili klebety o nevere za hlavu. Vybrali sa spolu na speváčkin milovaný rodný Barbados, kde si uživali chvíle oddychu. Paparazzom sa brunetku podarilo nafotiť v bikinách. Okrem veľkého bruška pútala pozornosť aj tým, že vrchný diel plaviek mal čo robiť, aby držal jej zväčšené prsia pokope.

Rihanna už čochvíľa privedie na svet svoje dieťatko.
Zobraziť galériu (12)
Rihanna už čochvíľa privedie na svet svoje dieťatko.  (Zdroj: profimedia.sk)

Vrchný diel bikín mal čo robiť, aby zvládol nápor speváčkiných pŕs.
Zobraziť galériu (12)
Vrchný diel bikín mal čo robiť, aby zvládol nápor speváčkiných pŕs.  (Zdroj: profimedia.sk)

Rapera po návrate z dovolenky čakali poriadne nepríjemnosti. Po prílete súkromným lietadlom ho na medzinárdnom letisku v Los Angeles zadržala polícia. Dôvodom je vyšetrovanie streľby z novembra 2021. Muži zákona vykonali domovú prehliadku, z ktorej si odniesli krabicu plnú dôkazového materiálu. Po zložení kaucie vo výške 550-tisíc dolárov ho nakoniec prepustili na slobodu.  

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu