Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárna Zagorová pripútaná k posteli: 4 zlomeniny... Ďalšia ZÁVAŽNÁ CHOROBA!

Hana Zagorová Zobraziť galériu (2)
Hana Zagorová (Zdroj: Martin Přibyl / CNC / Profimedia)

PRAHA - Už sú to takmer dva roky, čo Hana Zagorová ochorela na covid-19. Stále však nemôže vystupovať. Zápasila totiž s veľmi nepríjemnými následkami a do toho... Ďalšia závažná diagnóza.

Koncom leta 2020 Hana Zagorová začala rušiť koncerty a vystúpenia. Napokon sa potvrdilo, že má koronavírus. Bola aj hospitalizovaná v nemocnici. 

Galéria: Hana Zagorová

Po prekonaní ochorenia sa však situácia príliš nezlepšila. Ani rok po boji s koronavírusom sa na pódiá speváčka nevrátila. Trpela postcovidovým syndrómom a priznala, že sa jej vrátilo vážne ochorenie krvi, s ktorým v minulosti bojovala. V októbri dokonca upadla do bezvedomia a musela u nej zasahovať polícia. 

A teraz prezradila ďalšiu diagnózu, ktorá ju trápi. „Mám osteoporózu,” priznala pre primácky Showtime. Aktuálne je pripútaná k posteli a opäť musela rušiť naplánované aktivity. „To kvôli bolestiam. Zlomila som si tri stavce a potom ešte jeden nad nimi,” opísala svoje problémy Hana. „Stále som v korzete, ale je to už lepšie,” dodala. 

Legendárna Zagorová pripútaná k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Osteoporóza je ochorenie, ktoré sa prejavuje ubúdaním kostnej hmoty a poruchami štruktúry kostí, čo vedie k oslabeniu a častým zlomeninám. Ochorenie postihuje hlavne staršie osoby a ženy v prechode. Máva aj závažné následky - zhoršenú kvalitu života a často až smrť. Podľa portálu osteoporoza.sk asi tretina osôb po zlomenine krčka stehennej kosti do roka zomiera, asi tretina je odkázaná na opateru iných a len zbytok sa zahojí úplne a je schopný sebaopatery! 

Viac o téme: Hana Zagorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu