Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

STRACH o Hanu Zagorovú (75): KOLAPS a rýchly prevoz do nemocnice… Veľmi zlé výsledky!

Hana Zagorová bojuje s vážnymi zdravotnými problémami.
Hana Zagorová bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. (Zdroj: Martin Přibyl / CNC / Profimedia)

PRAHA - Len včera Českom a Slovenskom obleteli špekulácie o krachu 30-ročného manželstva Hany Zagorovej (75) a Štefana Margitu (65). A dnes sa na verejnosť dostali ďalšie znepokojivé správy. Speváčka v sobotu ráno náhle skolabovala, museli ju previezť do nemocnice. Odvtedy je tam - výsledky krvných testov mala veľmi zlé!

Hana Zagorová je v nemocnici. Jej manžel Štefan Margita pre médiá potvrdil, že speváčka v sobotu skolabovala a leží v Ústave hematológie a krvnej transfúzie v Prahe. Nevoľno sa jej vraj urobilo už počas raňajok. Po nich si išla ľahnúť, no už nevstala. Spevák jej preto okamžite volal záchranku. A rovno ju brali do nemocnice, kde leží doteraz.

Výsledky krvných testov totiž vykazovali veľmi zlé hodnoty. „Skolabovala, nebezpečne jej klesol draslík, krvné doštičky, skrátka všetko,“ povedal českému Blesku Margita. Lekárom sa, našťastie, českú hviezdu podarilo stabilizovať a aktuálne je už mimo ohrozenia života. „Našťastie komunikuje, to je dobré znamenie,“ dodal ustráchaný manžel. 

Parosyzmálna nočná hemoglobinúria

Speváčka sa dlhodobo lieči na vážne ochorenie krvi, ktoré sa prejavuje predčasným rozkladom červených krviniek. Zákerná choroba plavovláske znepríjemňovala život už v minulosti a práve kvôli nej si nikdy nemohla záložiť rodinu. Zagorová vyskúšala rôzne liečby, aj tie alternatívne, vďaka ktorým sa niekoľko rokov vyhýbala transfúziám krvi. Situácia sa však v posledných rokoch zhoršila.

Galéria: Hana Zagorová

Viac o téme: Hana Zagorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu