Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Syn slávneho páru odkrýva ŠPINU: Sexuálne násilie a týranie... Spravili zo mňa OTROKA a DIABLA!

Yolandi Visser a Ninja z formácie Die Antwoord Zobraziť galériu (5)
Yolandi Visser a Ninja z formácie Die Antwoord (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Kontroverzná dvojica - Yolandi Visser a Ninja z formácie Die Antwoord čelí veľkému škandálu. Ich adoptívny syn Gabriel ‘Tokkie’ du Preez ich obvinil z týrania a sexuálneho obťažovania. Pár, ktorý sa prezentuje výstredným spôsobom života, vraj páchal za dverami svojho domu ozajstné zverstvá.

Formácia Die Antwoord, pochádzajúca z Južnej Afriky, sa teší značnej popularite. Fanúšikov má aj medzi Slovákmi. V našich končinách vystupovali v rokoch 2015 a 2018. Zakladajúcimi členmi svojského zoskupenia sú Yolandi Visser (vlastným menom Anri du Toit) a Ninja (vlastným menom Waddy Jones), ktorí tvoria pár aj v súkromí. 

Dvojica sa v roku 2010 vybrala do chudobnej štvrte v Johannesburgu, kde si spomedzi detí vybrali 9-ročného chlapca, ktorého si adoptovali. Gabriel „Tokkie“ du Preez má dnes 20 rokov a na život so slávnou dvojicou nespomína v najlepšom. Práve naopak. Podľa vlastných slov si prežil hotové hrôzy.

Gabriel „Tokkie“ du Preez vystupoval aj v klipoch formácie Die Antwoord
Zobraziť galériu (5)
Gabriel „Tokkie“ du Preez vystupoval aj v klipoch formácie Die Antwoord  (Zdroj: YouTube.com)

„Adoptovali si ma, aby som bol ich otrokom. Dali mi pocítiť, že v skutočnosti nie som milovaný,” uviedol pre news24.com mladík, ktorý sa po rokoch vrátil na miesto, odkiaľ si ho slávna dvojica vzala. Svoju biologickú matku tam však už nenašiel. V roku 2015 zomrela na rakovinu. „Mohol som radšej všetky tie roky tráviť s ňou,” uviedol v rozhovore nešťastný Tokkie.  

Adoptívni rodičia ho vraj nútili nahrávať videá, v ktorých sa mal vysmievať zo svojej biologickej rodiny. „Donútili ma veriť, že som diabol. Presvedčili ma, že som kráľ pekla a že môžem upaľovať ľudí. Chceli, aby som na svet priniesol temnotu,” šokuje du Preez. Okrem psychického týrania ho vraj nútili aj k násiliu a k tomu, aby sa pred nimi vyzliekal. Ak sa odmietal podriadiť, potrestali ho.

Šokujúco vyznievajú aj jeho spomienky na moment, keď si ho počas jednej párty zavolala adoptívna matka k sebe do izby. Mal vtedy len 13 rokov. „Bola tam nahá a celá ovracaná. Ležala s nohami dokorán ako taká sexuálna bábika,” povedal k tomu mladík, ktorý ale trestné oznámenie na slávnu dvojicu nemieni podať. 

Gabriel „Tokkie“ du Preez
Zobraziť galériu (5)
Gabriel „Tokkie“ du Preez  (Zdroj: YouTube.com)

Yolandi Visser a Ninja sa k závažným obvineniam nevyjadrujú. Ich agent pre média len uviedol, že Die Antwoord s Tokkieho vyjadreniami nesúhlasí. Nie je to však prvýkrát čo kontroverzná formácia čelí škandálu. V minulosti útočili na predstaviteľov LGBT+ komunity a bežne šokujú rasistickými vyjadreniami. 

Yolandi Visser a Ninja z formácie Die Antwoord
Zobraziť galériu (5)
Yolandi Visser a Ninja z formácie Die Antwoord  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Die Antwoord
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu