Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Výstredný pracháč Elon Musk: Kúpil Twitter za 44 miliárd a teraz... Ľuďom chce servírovať DROGY!

Elon Musk Zobraziť galériu (8)
Elon Musk (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Začiatkom apríla vydal magazín Forbes rebríček najbohatších ľudí planéty. Na jeho vrchole tróni vizionár Elon Musk (50), ktorého majetok sa odhaduje na neuveriteľných 219 miliárd dolárov. Pred pár dňami prekvapil verejnosť kúpou Twitteru. Tam svetu oznámil, aké sú jeho ďalšie plány.

Sociálna sieť Twitter je jednou zo srdcových záležitostí podnikateľa, pracháča a vizionára menom Elon Musk. Na svojom profile, kde má viac ako 87 miliónov sledujúcich, zverejní denne až 20 tweetov. Mnohé z nich majú výrazný vplyv na dianie na finančných trhoch. V týchto dňoch sa na verejnosť dostali oficiálne a potvrdené informácie, že výkonný riaditeľ spoločností Tesla a SpaceX spomínanú sociálnu sieť Twitter odkúpil za 44 miliárd dolárov. 

Všetko nasvedčuje tomu, že najbohatší muž planéty má nielen rozprávkový majetok, obchodného ducha a smelé plány, ale aj veľký zmysel pre humor. Potvrdil to, keď na Twitteri zverejnil príspevok, v ktorom oznámil svoje ďalšie zámery. „Ďalej si kúpim spoločnosť Coca-Cola, aby som tam vrátil kokaín,” napísal Musk, ktorý svojím tweetom mnohých pobavil. 

Pracháč narážal na to, že jedna fľaša legendárneho kolového nápoja v minulosti obsahovala zhruba 3,5 gramu kokaínu. Pôvodne sa v lekárňach predávala ako liek proti únave a bolesti žalúdka a obličiek. Kokaín sa pri výrobe tohto "lieku" prestal používať v roku 1903 a bol nahradený vyšším množstvom kofeínu. 

Viac o téme: Elon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu