Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa česká herečka sa vyjedla na 104 kíl: Bŕŕŕ, tak túto DIÉTU rozhodne neskúšajte!

Naďa Konvalinková Zobraziť galériu (5)
Naďa Konvalinková (Zdroj: ČT)

PRAHA - Zlé stravovacie návyky priviedli herečku Naďu Konvalinkovú až k váhe vyše 100 kilogramov. V tom čase natrafila na "diétu", ktorá rozhodne nie je pre každého. Aj ona sama vyskúšala uvedený postup len jediný raz...

Naďa Konvalinková patrí k ženám, na ktoré sa s pribúdajúcim vekom nalepili kilá navyše. 

Naďa Konvalinková (vpravo) v rozprávke Honza málem králem (1977)
Zobraziť galériu (5)
Naďa Konvalinková (vpravo) v rozprávke Honza málem králem (1977)  (Zdroj: FS Barrandov)

V istom čase jej váha dosiahla 104 kilogramov. Ako herečka prezradila na vlnách Českého rozhlasu, dopriala si len jedno výdatné jedlo denne, ale nevyhýbala sa čokoláde. Tak sa dopracovala k váhe, ktorá jej už výrazne vadila, a tak sa obzerala po nejakej účinnej diéte. 

Za svoj život ich vyskúšala mnoho, špeciálne si pamätá na takzvanú Brrr diétu. „Spočíva v tom, že si po každom jedle musíte na pol hodiny ľahnúť do ľadovej vody,” prezradila Konvalinková, no v jej prípade rozhodne nešlo o dlhodobé dodržiavanie. „Zvládla som to ale len raz. Spravilo sa mi zle, búchalo mi srdce a musela som to prerušiť. Dosť som hazardovala. Mala som strach, či z toho nebudem mať obličky v ťahu. Ale zas som si hovorila, že som možno schudla,” povedala herečka. 

Známa česká herečka sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT)

Dnes už na to ide múdrejšie a zverila sa do rúk dietologičky. „Mám presné váhy, koľko čoho zjem a mám presne napísané suroviny, ktoré zjem, a ktoré sa zas neodporúčajú. Viem, že sladké si môžem nahradiť tyčinkami z ovsených vločiek s ovocím. Tučné veci si už nekupujem. Dôležitý je ale tiež pravidelný pohyb, obyčajná chôdza,” opísala svoj aktuálny životný štýl. 

Viac o téme: Naďa Konvalinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu