Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ROZVOD po 18 rokoch a INFARKT syna (28): Herečke Žilkovej osud poriadne nakladá

Veronika Žilková Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Jedna rana za druhou! Veronika Žilková nedávno dostala e-mail od svojho manžela Martina Stropnického, že sa s ňou chce rozviesť. Včera, keď s ňou televízia Nova robila krátky rozhovor, zas hospitalizovali jej syna Cyrila v nemocnici.

Veronika Žilková si myslela, že po boku Martina Stropnického našla konečne životné šťastie. Rodina spolu nedávno strávila krásne chvíle na dovolenke v Dubaji, no potom prišiel šok. 

ROZVOD po 18 rokoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VŽ)

Tri dni po návrate dostala herečka od manžela e-mail, v ktorom jej oznámil, že ju už nemiluje a chce rozvod. „Ja sa rozvádzať nechcem. manžel mi povedal, že sa už nechce po Izraeli vrátiť naspäť domov, sem do nášho domu. Do tej rodiny že sa nechce vrátiť,” povedala včera Žilková redaktorke televízie Nova, ktorá ju zastihla práve na dvore pražskej vily. 

Bohužiaľ, práve v ten deň jej osud prichystal ďalšie nepríjemné prekvapenie. Jej 28-ročného syna Cyrila v stredu doobeda hospitalizovali. „Cyril sa narodil s ťažkou srdečnou vadou a pred dvomi rokmi mal ťažkú operáciu srdca. Potom prekonal covid a teraz zistili, že mal asi infarkt,” prezradila ustarostená Veronika. 

Cyril sa narodil s vrodenou vadou bránice a neskôr mu zistili aj problémy so srdcom. Prietrž bránice sprevádzajú aj pľúcne problémy. „Ako iste viete, narodil sa s vrodenou prietržou bránice a šlo mu o život. Takže išlo v prvom rade o to, aby dýchal,” povedala pred časom Žilková Blesku k tomu, prečo lekári nezistili skôr, že má choré aj srdce. 

ROZVOD po 18 rokoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu