Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsné obvinenie: Za Gottovu rakovinu môže ONA!

Karel Gott Zobraziť galériu (2)
Karel Gott

PRAHA - Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy v rodine Karla Gotta boli napäté. Jeho najstaršia dcéra Dominika mala každú chvíľu s niekým problém, najviac však s Ivanou Gottovou. Tá podľa nej môže i za to, že legendárny spevák dostal rakovinu!

Dominika Gottová už vyrukovala s rôznymi obvineniami na adresu vdovy Ivany. Jej muž Timo Tolkki dokonca píše škandalóznu knihu, kde sľubuje odhalenie pravdy, ako sa maestrova manželka živila predtým, než sa spoznali. 

No a najnovšie Dominika útočí opäť. „Som presvedčená, že otec ochorel kvôli Ivane. Nesprávala sa k nemu občas pekne a vyvíjala na neho veľký tlak. Myslím si, že z nej bol v strese,” vyhlásila pre magazín Sedmička. „Navyše je známe, že rakovina a podobné choroby vznikajú práve zo stresu. Tak to asi bolo aj u môjho otca,” dodala. 

Karel Gott s manželkou Ivanou
Zobraziť galériu (2)
Karel Gott s manželkou Ivanou  (Zdroj: Karel Gott Agency)

Karlovi Gottovi v novembri 2015 diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinov lymfóm. Okamžite začal podstupovať onkologickú liečbu. Nádorové ochorenie časom vymizlo a môžeme povedať, že spevák porazil rakovinu lymfatických uzlín. Neskôr sa však u neho rozvinula akútna leukémia, ktorej spevák podľahol 1. októbra 2019. 

Viac o téme: Karel GottIvana GottováDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu