Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsné priznanie českej herečky: DVAJA frajeri naraz a potom... TEHOTENSTVO!

Veronika Žilková Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková (Zdroj: CT)

PRAHA - Totálne úprimná! V knihe o živote Veroniky Žilkovej je veľa príbehov, pri ktorých čitateľa prekvapí herečkina úprimnosť. Priznala sa dokonca aj k tomu, že mala súčasne vzťah s dvomi mužmi naraz. A zrazu otehotnela...

Svoju najstaršiu dcéru Agátu má Veronika Žilková s režisérom Jiřím Hanychom. Lenže v čase,ckeď došlo k jej počatiu, mala zároveň aj iný vzťah. „Randila som s jedným krásnym Portugalcom,” prezradila vo svojej biografii. 

Agáta Hanychová so svojimi rodičmi - Jiřím Hanychom a Veronikou Žilkovou
Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová so svojimi rodičmi - Jiřím Hanychom a Veronikou Žilkovou  (Zdroj: Instagram VŽ)

Luisa stretla na divadelnom festivale v Portugalsku a okamžite začala prespávať u neho doma. Prežili spolu nádherné tri týždne a vo vzťahu chceli pokračovať ďalej. „V Prahe som chodila s Hanychom, ktorému vtedy umrela maminka a ja som sa s ním v tomto ťažkom období nechcela rozísť... Písala som si s Portugalcom, chcela som nejako preklepať prázdniny s Hanychom a plánovala som, že keď sa zo smrti mamy trochu oklepe, rozídem sa s ním,” priznala. 

Lenže kým českého partnera utešovala, podarilo sa im počať dieťa. „Portugalec naozaj prišiel, ja som išla práve k lekárke, tak šiel so mnou, zostal v čakárni a mne v ordinácii povedali, že som tehotná. Nechápem, že mi nerozbil hubu,” uviedla. 

Drsné priznanie českej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

A tak zostala s Jiřím Hanychom a narodila sa im Agáta. Následné manželstvo však Žilkovej vydržalo len 4 roky. Režisér ju dokonca sám zoznámil s Markom Navrátilom, ktorý sa stal jej neskorším mužom. 

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu