Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Frajerka známeho speváka ukázala TELO: Veľký zadok v malých bikinách!

Camila Cabello a Shawn Mendes tvoria krásny pár. Zobraziť galériu (10)
Camila Cabello a Shawn Mendes tvoria krásny pár. (Zdroj: SITA)

MIAMI - Svoje krivky rada vystaví na obdiv! Už to sú viac ako dva roky, čo Shawn Mendes (23) a Camila Cabello (24) potvrdili, že tvoria zamilovaný pár. A chémia medzi nimi stále funguje, čo potvrdzujú aj najnovšie zábery paparazzov. Tí natrafili na hrdličky, keď si užívali chvíle oddychu. Pozrite sa, ako vyzerá sexi speváčka v plavkách!

Camila Cabello a Shawn Mendes nepatria medzi páry, ktoré na sociálnych sieťach denne pretrčajú svoje súkromie a všetkým dokazujú, ako veľmi sa milujú. Práve naopak. Spoločný záber zverejnia len občas, keď nájdu vhodnú príležitosť. 

Vášeň z tohto vzťahu ale rozhodne nevyprchala. A Shawn a Camila sú do seba rovnako zamilovaní ako v čase, keď vznikol ich spoločný song Señorita. Počas uplynulého týždna si užívali relax a paparazzi boli pri tom. Zvečnili ich pri vzájomnýhc nežnostiach a s nadšením si aj fotili speváčkine krivky v úsporných plavkách. 

Frajerka známeho speváka ukázala
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Cabello patrí medzi ženy, ktoré je za čo chytiť. Netají sa tým, že v minulosti o sebe kvôli hejterom pochybovala. Dnes si však z kritiky ťažkú hlavu nerobí a je hlavne rada, že je zdravá a aktívna. 

Frajerka známeho speváka ukázala
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Shawn MendesCamila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu