Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fanúšikovia smútia: ROZCHOD... Speváci s obrovským hitom oznámili koniec!

Shawn Mendes a Camila Cabello sa rozišli. Zobraziť galériu (3)
Shawn Mendes a Camila Cabello sa rozišli. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Niečo vyše dvoch rokov sa fanúšikovia tešili zo vzťahu spevákov Camily Cabello a Shawna Mendesa. Interpreti obrovského hitu Seňorita ale pred pár hodinami oznámili, že sa rozišli.

O vzťahu dvojice sa začalo špekulovať v lete 2019. Vtedy spolu naspievali aj pieseň Seňorita, ktorá bodovala vo všetkých rebríčkoch a fanúšikovia ju doslova milovali. Shawna a Camilu bolo potom stále častejšie vídať spolu, až svoj vzťah prestali tajiť. 

Camila Cabello
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

No ako to už býva, občas sa vyskytli správy o problémoch v raji. A niekoľkokrát padla otázka, či sa párik nerozišiel. Ešte začiatkom novembra si však užívali vášeň pri mori. Tam ich nachytali paparazzi a zachytili spevákov aj pri bozkoch. Zdalo sa, že všetko je medzi nimi v poriadku a ich vzťahu nič nechýba. 

Fanúšikovia smútia: ROZCHOD... Speváci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O to väčší šok dnes vypukol, keď ľudia zbadali oznamy na sociálnych sieťach: „Ahojte, rozhodli sme sa ukončiť náš romantický vzťah, ale naša vzájomná láska jedného k druhému ako ľudskej bytosti je ešte silnejšia. Začali sme náš vzťah ako najlepší priatelia a to bude pokračovať aj naďalej. Ceníme si vašu podporu od začiatku a posúvame sa ďalej. Camila a Shawn.”

Dôvody rozchodu si, samozrejme, nechali pre seba. Tak uvidíme, či naozaj zostanú najlepšími priateľmi a či ešte fanúšikov potešia nejakým spoločným hitom. 

Viac o téme: Shawn MendesCamila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu