Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Promi pár vybehol do ulíc: Ona vyvetrala prsia, on... Aha, čo pretŕčal!

Shawn Mendes a Camila Cabello Zobraziť galériu (4)
Shawn Mendes a Camila Cabello (Zdroj: SITA)

MIAMI - Naľahko! Camila Cabello (23) a Shawn Mendes (21) tvoria zamilovaný pár zhruba od leta minulého roka. Že vášeň medzi nimi nie je hraná, dokázali už neraz, keď ich paparazzi zvečnili, ako sa na ulici bozkávajú. Nežnosti si vymieňali aj pred pár dňami, keď sa ruka v ruke vybrali na rannú kávu. Pozrite sa, ako boli (ne)oblečení.

Galéria: Camila Cabello očarila Shawna Mendesa
Už aj za veľkou mlákou si ľudia začali pomaličky uvedomovať, že boj s koronavírusom netreba brať na ľahkú váhu. Viaceré celebrity ukázali veľké srdce a finančne podporili rôzne organizácie. Mladý spevák Shawn Mendes daroval 175 tisíc dolárov pre detskú nemocnicu v Toronte na boj s koronavírusom a k dobročinnosti vyzval aj svojich fanúšikov.

Za krásne gesto si spevák zaslúži pochvalu. Avšak pri pohľade na fotky, ktoré sa paparazzom podarilo pred pár dňami spraviť, ho treba pokarhať. Shawn spolu s nemenej známou frajerkou Camilou Cabello sa vybrali na kávu. Kráska mala na sebe šaty, ktoré prezrádzali, že podprsenku nechala doma. Shawn zas popretŕčal svoje telo, ktoré si udržiava v kondícii cvičením. Rúška na ich tvári, či ochranné rukavice na rukách chýbali... 

Treba ale dodať, že aj medzi celebritami už sú jedinci, ktorí sa radšej chránia. S rúškom na tvári paparazzi zvečnili napríklad herečku Gwyneth Paltrow.   

Camila Cabello a Shawn Mendes vybehli na rannú kávu.
Zobraziť galériu (4)
Camila Cabello a Shawn Mendes vybehli na rannú kávu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Shawn MendesCamila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu