Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Dievčatko (34) z filmu Matilda dnes: Aha, ako vyzerá… Šibalský pohľad jej zostal!

Mara Wilson bola v detstve úspešnou filmovou herečkou. Zobraziť galériu (5)
Mara Wilson bola v detstve úspešnou filmovou herečkou. (Zdroj: 1996 TriStar Pictures)

LOS ANGELES - Mara Wilson excelovala pred kamerami ešte v útlom detstve. V roku 1993 si zahrala vo filme Otec v sukni, o tri roky neskôr stvárnila hlavnú postavu v počine Matilda. Odvtedy uplynulo 25 rokov, dnes má herečka 34 rokov a... Pozrite, ako vyzerá. Šibalský pohľad jej zostal!

Mara Wilson nemala úplne tradičné detstvo. Ako malá účinkovala vo filmoch s veľkými hereckými hviezdami. V roku 1993 si zahrala po boku legendárneho Robina Williamsa vo filme Otec v sukni, neskôr stvárnila hlavnú postavu vo filme Matilda, kde bola dcérou Dannyho DeVita. 

Mara Wilson, Matilda,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: 1996 TriStar Pictures)

Hoci film zožal veľké úspechy, ona sama naň nespomína v dobrom. V období, keď sa natáčal, totiž zomrela jej mama, ktorá bojovala s rakovinou. Napriek tomu malá herečka pokračovala v nakrúcaní, za čo si vyslúžila pochvalu aj od dospelých kolegov. 

Aktuálne sa 34-ročná Američanka vo filmoch už neobjavuje, pôsobí ako divadelná herečka a verejne sa hlási k bisexualite. A hoci sa dnes pýši tmavšími vlasmi, stále v nej spoznáte to malé dievčatko z obľúbených komédií - pozrite, šibalský pohľad jej zostal!

 

Viac o téme: Mara Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu