Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z tučibomby SEXICA na titulke: Speváčka Adele vytasila BOMBY!

Premena, ktorou prešla speváčka Adele, vyráža dych. Zobraziť galériu (2)
Premena, ktorou prešla speváčka Adele, vyráža dych. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pohľad na ňu vyráža dych! Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Adele (33) brutálne schudla. Z umelkyne, ktorá kedysi trpela nadváhou, je dnes hotová sexbomba. Dôkazom sú fotky, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Vogue. Tomu blondínka poskytla otvorený rozhovor a čitateľov teda šokuje nielen zovňajškom, ale i niektorými vyjadreniami.

Zo speváčky Adele je dnes iný človek. Talentovaná umelkyňa schudla zhruba 45 kg, rozviedla sa s otcom svoja syna Simonom Koneckim a je opäť šťastne zamilovaná. 

Galéria: Speváčka Adele kedysi a dnes

Všetky tieto témy otvorene komentovala v najnovšom vydaní magazínu Vogue. Jeho súčasťou sú aj zábery, na ktorých plavovláska predvádza svoj šarm a sexepíl z nej priam srší na všetky strany. Azda najviac nadšených reakcií vyvoláva záber, na ktorom pózuje v žltých šatách z dielne Vivienne Westwood.

Speváčka Adele o chudnutí

„Pociťovala som stavy úzkosti. Vďaka cvičeniu som sa cítila lepšie. Nešlo o to, aby som schudla, bolo to vždy o tom, aby som sa stala silnejšou a venovala som si každý deň dostatok času bez telefónu. Bola som na ňom dosť závislá. Cvičím dvakrát alebo trikrát do dňa. ”

Speváčka Adele o rozvode

„Nebola som šťastná. Ani jeden z nás neurobil nič zlé, ani jeden z nás tomu druhému neublížil ani nič podobné. Bolo to len - Chcem, aby môj syn videl ozajstnú lásku a bol milovaný. Je to pre mňa neskutočne dôležité. Odvtedy som na svojej ceste hľadania skutočného šťastia.”

Speváčka Adele o synovi Angelovi:

„Bolo pár starších dievčat, ktoré ho prenasledovali a pýtali sa, či som jeho mama. Povedal im - áno, myslím, že sa volá Adele. Moja mama. Nie som pre neho Adele. Mal pocit, že je kvôli tomu šikovaný a otravuje ho to. Povedala som mu, že to nie je šikana. A že nech im len hovorí – Áno je to moja mama, ktorá mi utierala zadok.”

Speváčka Adele o svojej novej láske – športovom agentovi Richovi Paulovi: 

„Prišlo to tak neuveriteľné. Necítim sa nervózne ani zmätene. Je to práveže úplne naopak. Je to divoké. Randila som s mužmi aj pred ním, ale nezvládali to. Nepáčilo sa im byť kvôli mne stredobodom pozornosti. Jemu to nevadí. Je skvelý, vtipný a múdry.”

Speváčka Adele potvrdila, že ona a Rich Paul tvoria pár.
Zobraziť galériu (2)
Speváčka Adele potvrdila, že ona a Rich Paul tvoria pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu