Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legendárny Belmondo (†88) poslednýkrát na verejnosti: Kožená bunda, mohutné prstene, ale... Z kostola ho museli vyniesť!

Jean-Paul Belmondo Zobraziť galériu (7)
Jean-Paul Belmondo (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Odišiel velikán! Aj takéto slová sa objavujú v súvislosti so smrťou legendárneho francúzskeho herca menom Jean-Paul Belmondo. Smutné informácie, ktoré zasiahli fanúšikov po celom svete, potvrdil jeho právnik. Charizmatický a obľúbený umelec sa naposledy objavil na verejnosti v júni minulého roka. A to na pohrebe svojho blízkeho priateľa. Už vtedy bolo pri pohľade na slávneho Bébela jasné, že chôdza mu spôsobuje veľké problémy.

Galéria: Jean-Paul Belmondo

Na topkách sme vás informovali, že Jean-Paul Belmondo odišiel na večnosť vo veku 88 rokov vo svojom dome. Bol už dlhší čas veľmi unavený. Zomrel v tichosti,“ vyjadril sa k tomu jeho právnik Michel Godest. 


Smutná správa zo sveta: Zomrel hviezdny herec Jean-Paul Belmondo (†88)!


Belmondo sa z verejného života stiahol v roku 2001, keď prekonal mŕtvicu. V spoločnosti sa potom objavoval len výnimočne...

Verejnosť ho naposledy mala možnosť vidieť v lete minulého roka, keď zavítal do kostola Saint-Germain-des-Prés v Paříži, kde sa konala posledná rozlúčka s jeho dlhoročným kamarátom - scénaristom menom Guy Bedos.

Jean-Paul Belmondo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kedysi charizmatický a ženami obdivovaný herec zaujal koženou bundou a na rukách mal výrazné prstene. Avšak fotografom sa ho podarilo zvečniť aj vo chvíli, keď nedokázal vyjsť z chrámu. Belmondovi totiž chôdza na staré kolená spôsobovala veľké problémy a musela mu pomáhať ochranka.

Legendárny Bébel sa v mladosti venoval boxu, bol celý život mimoriadne aktívny a nepotreboval kaskadérov. Vidieť ho v takomto stave, keď nevládze kráčať, bol veru smutný pohľad pre mnohých jeho priaznivcov...

Jean-Paul Belmondo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Jean-Paul Belmondo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu