Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúci pohľad na legendárneho Jeana-Paula Belmonda (87): Bez pomoci neprejde už ani krok!

Jean-Paul Belmondo
Zobraziť galériu (5)
Jean-Paul Belmondo (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Správy o zlom zdravotnom stave Jeana-Paula Belmonda (87) sa objavili už na jeseň minulého roka. Aj preto sa vraj legendárny francúzsky herec vonku príliš neukazuje a stiahol sa aj spred kamier. Aktuálne sa však zúčastnil rozlúčky so zosnulým scenáristom Guyom Bedosom (†85). A hneď upútal pozornosť svojími ťažkosťami - bez pomoci už neprejde ani krok!

Legendárny francúzsky herec Jean-Paul Belmondo mimoriadne ťažko znáša, keď zomrie niekto z jeho priateľov. Na jeseň minulého roka sa nedokázal vyrovnať so smrťou hereckého kolegu Charlesa Gérarda a niekoľko týždňov odmietal jesť, čo sa okamžite odzrkadlilo na jeho zdravotnom stave. 

Galéria: Jean-Paul Belmondo

Zdroj z hercovho okolia sa dokonca vtedy obával, čo s ním bude ďalej. „Z Belmonda je teraz starý muž a všetci sa bojíme toho najhoršieho,“ povedal na rovinu pre hln.be. Jean-Paul sa vraj zo sveta kamier úplne stiahol a stretnúť ho na ulici alebo na akcii je priam nemožné. 

V uplynulých dňoch sa však opäť objavil na verejnosti. Bohužiaľ, aj teraz mal na to smutný dôvod. Zúčastnil sa totiž obradu na počesť zosnulého scenáristu Guya Bedosa, ktorý zomrel 28. mája. Omša sa konala v kostole Saint-Germain-des-prés v Paríži a Belmondo okamžite upútal pozornosť. 

Legenda sa zjavne pasuje so zdravotnými problémami. Bez pomoci totiž neurobí už ani krok. Pri zdolávaní schodov mu museli pomáhať rovno dvaja muži. No aj napriek nepríjemnostiam s chôdzou a smutnej udalosti potešil prítomných úsmevom na tvári. 

Legendárny francúzsky herec Jean-Paul Belmondo má obrovský problém s chôdzou.
Zobraziť galériu (5)
Legendárny francúzsky herec Jean-Paul Belmondo má obrovský problém s chôdzou.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jean-Paul Belmondo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu