Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bizarná ROZLÚČKA s mŕtvym Belmondom (†88): Preboha, veď je HOLÝ!

Jean-Paul Belmondo Zobraziť galériu (7)
Jean-Paul Belmondo (Zdroj: TASR)

PARÍŽ - Smúti po svojom! Smrť legendárneho Jeana-Paula Belmonda (†88) zasiahla fanúšikov po celom svete. Mnohí sa s ním lúčia prostredníctvom sociálnych sietí. I jeho najbližší začali zverejňovať rôzne fotografie a slová na rozlúčku. Najstarší vnuk zvolil poriadne netradičný spôsob, ako dať slávnemu dedkovi zbohom.

Množstvo filmových úloh nebolo to jediné, čo po sebe charizmatický Jean-Paul Belmondo zanechal. Legendárny herec mal s prvou manželkou tri ratolesti, jeho štvrtá - najmladšia dcéra Stella má 18 rokov.


Najväčšie TRÁPENIE hviezdneho Belmonda (†88): SMRŤ dcéry (†36) pri POŽIARI, druhej chceli ODREZAŤ HLAVU!


Boli to práve jeho najbližší, kto slávnemu hercovi robil spoločnosť, keď v apríli oslavoval 88. narodeniny. Zostarnutý a pripútaný na špeciálny vozík, avšak s úsmevom na tvári a obklopený milovanou rodinou.

Počas celého života bol však Jean-Paul Belmondo plný sily a mal charizmy na rozdávanie. Zrejme aj preto zvolil jeho vnuk Alessandro pri rozlúčke záber, ktorý pochádza z čias, keď bol herec v top forme. Na fotke dokonca pózuje celkom nahý. 

„Opustil nás vodca klanu. Ale zanecháva vo mne hodnoty, ktoré ma poznamenali na celý život. Choďte vpred bez toho, aby ste sa museli zastaviť. Vždy sa usmievajte, ostaňte pokorní a predovšetkým milujte život. Dnes vďaka nemu neustupujem žiadnej prekážke. Ďakujem ti!” napísal k netradičnej fotke jeden z hercových milovaných vnukov. 

Viac o téme: Jean-Paul Belmondo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu