Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V marci obrovský PUPOK a dnes: MEGA premena českého herca!

Martin Zounar a Betka Stanková Zobraziť galériu (3)
Martin Zounar a Betka Stanková (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Herec Martin Zounar bol kedysi takzvaným sexsymbolom. Lenže vekom sa okrem iného začal zaokrúhľovať, až dosiahol takmer 120 kíl. Ešte v marci poukazoval na svoj obrovský pupok. Ale dnes je z neho opäť fešák!

Martin Zounar začal viac priberať, ako sa blížil vekom k päťdesiatke. A váhu mu poriadne zdvihla aj pandémia. Ako v marci prezradil, za posledný rok sa dostal z 98 kíl na 119.  „Áno, ja som sa priznal k tomu, že teraz som, ako sa hovorí, tlstý, obézny. To nie je nadváha, že pár kíl,” povedal Zounar vo vysielaní na svojom instagramovom profile, pričom si potľapkával po bruchu, ktoré malo naozaj úctyhodné rozmery. 

V marci obrovský PUPOK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Galéria: Martin Zounar

A tak sa Martin pustil do boja s kilami pod dohľadom špecialistov. Viem, že som len na začiatku a bude to určite beh na dlhú trať, ale už teraz z toho mám dobrý pocit,” informoval vtedy herec svojich fanúšikov. 

No a dnes sa už chváli naozaj skvelými výsledkami. Na najnovšej fotografii akoby bol už úplne iný človek. Martinovi okamžite skladali poklony nielen bežní ľudia, ale aj známi kolegovia, medzi inými napríklad moderátorka Zuzana Belohorcová či herečka Alice Bendová. „Si borec!” napísala známa Slovenka a práve toto označenie sa v komentároch objavovalo najčastejšie. A ani sa nečudujeme... Veľká poklona! 

V marci obrovský PUPOK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Viac o téme: Martin Zounar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu