Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nové FOTO slávnej speváčky vyvolali šialenstvo: Z neforemného čuda SEXICA v bielizni!

Billie Eilish Zobraziť galériu (5)
Billie Eilish (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikom vyrazila dych! Pre talentovanú speváčku Billie Eilish (19) je príznačný svojský štýl obliekania a zvláštny imidž. Umelkyňa si vždy dá záležať na tom, aby nevyzerala sexi a volí zväčša neforemné kúsky oblečenia, aby nijako nevynikli jej krivky. Keď sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotením pre prestížny magazín Vogue, ľuďom pri pohľade na ňu padla sánka.

Galéria: Billie Eilish

Svoje krivky vystavila na obdiv! Dvojfarebné vlasy krikľavozelenej a čiernej farby, fádne outfity, ktoré ju zahaľujú od hlavy po päty sú už v prípade americkej speváčky Billie Eilish akosi samozrejmosťou. Nečudo, že keď sa nedávno na Instagrame pochválila fotkami, na ktorých predviedla nový účes, bola verejnosť nadšená. 

FOTO: Billie Eilish je najnovšie blondínou. 

V uplynulých dňoch sa svojská umelkyňa postarala o ďalšie veľké prekvapenie. 19-ročná Billie totiž prijala ponuku pózovať pre prestížny magazín Vogue. Zaujímavé je, že kým v minulosti svoje krivky skrývala, teraz ich hrdo a sebavedomo vystavila na obdiv. 

„Zbožňujem tieto zábery a fotenie sa mi veľmi páčilo,” uviedla na margo toho blondínka, ktorá má pre svojich fanúšikov významný odkaz: „Robte si, čo chcete a kedykoľvek chcete. Na všetko ostatné sa vys*rte,” dodala Eilish. Čo na jej najnovšie fotky hovoríte vy?

 

Viac o téme: Billie Eilish
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu