Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávna speváčka skrýva TELO pred svetom: Paparazzi FOTO vyvolali rozruch!

Billie Eilish Zobraziť galériu (5)
Billie Eilish (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takto ju nepoznáme! Dvojfarebné vlasy a voľné outfity sú súčasťou svojského imidžu speváčky Billie Eilish (18). Rozhodla sa tak preto, lebo chcela zaujať najmä svojim spevom. Bulvárnym fotografom sa ju však v týchto dňoch podarilo zvečniť v tielku. A na prvý pohľad obyčajné zábery vyvolali búrlivé diskusie.

Galéria: Billie Eilish preferuje voľné outfity

Keď sa Billie Eilish ukáže na verejnosti, vždy má na sebe voľné oblečenie. Je o nej tiež známe, že intenzívne hovorí o "body shamingu" a venuje sa téme zosmiešňovania ľudí kvôli ich zovňajšku. Zároveň vyhlasuje, že si takéto útoky netreba všímať a pre mnohé obete šikanovania je veľkou oporou. 

V týchto dňoch sa ona sama stala terčom nenávistných a nie príliš príjemných komentárov. Dôvodom boli paparazzi zábery speváčky oblečenej v béžovom tielku a kraťasoch. „Lepšie vyzeráš, keď si oblečená,” znie jedna z negatívnych reakcií. „Vyzeráš ako 30-ročná matka, ktorá veľmi obľubuje víno,” bol ďalší z komentárov, ktorý medzi fanúšikmi mladej speváčky vyvolal poriadny rozruch a vlnu pobúrenia. 

Paparazzom sa podarilo nafotiť Billie Eilish v outfite, v akom ju fanúšikovia nemajú možnosť bežne vidieť.
Zobraziť galériu (5)
Paparazzom sa podarilo nafotiť Billie Eilish v outfite, v akom ju fanúšikovia nemajú možnosť bežne vidieť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Billie Eilish
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu