Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna hollywoodska rodina v slzách: SMRŤ úradovala pár dní po narodeninách!

Anne Douglas vo štvrtok popoludní zomrela. Zobraziť galériu (3)
Anne Douglas vo štvrtok popoludní zomrela. (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Oslávila 102. narodeniny a... zomrela! Slávny herec Michael Douglas (76) a jeho najbližší majú hlavu v smútku. Vo štvrtok ich totiž navždy opustila Anne Douglas, ktorá bola hercovou nevlastnou matkou.

Slávny herec a producent Kirk Douglas rozhodne patril medzi najdlhšie žijúce legendy Hollywoodu. Naposledy vydýchol vo februári minulého roka v úctyhodnom veku, a to ako 103-ročný. Rovnako tak sa krásneho veku dožila aj jeho manželka Anne. Tá 23. apríla oslávila 102. narodeniny. 

Kirk a Anne Douglasovci.
Zobraziť galériu (3)
Kirk a Anne Douglasovci.  (Zdroj: SITA)

Vdove po legendárnom hercovi gratulovali aj Michael Douglas s manželkou Catherine. Na sociálnej sieti Instagram zverejnili záber z čias, keď Kirk ešte žil. „Krásne narodeniny mojej výnimočnej svokre. Si pre nás radosťou, inšpiráciou a všetci ťa milujeme,” napísala Catherine. V tej chvíli ale zrejme ani len netušila, že už o pár dni zasiahne ich famíliu poriadne smutná správa.

FOTO Douglasovci gratulovali Anne k 102. narodeninám.

Niekdajšia filmová producentka a vdova po legendárnom hercovi totiž vo štvrtok popoludní zomrela. Nevedno, koho v posledných chvíľach života mala po svojom boku, avšak je známe, že naposledy vydýchla vo svojom dome, v ktorom spolu s Kirkom prežili krásnych 66 rokov. 

„Anne bola viac ako len nevlastnou matkou a nikdy nebola zlá. Dokázala vyzdvihnúť to najlepšie z každého z nás, zvlášť u nášho otca. Môj otec by nikdy nemal takú kariéru bez jej podpory a partnerstva. Catherine, ja a deti sme ju zbožňovali. Navždy zostane v našich srdciach” uviedol pre PEOPLE zronený Michael. 

FOTO: Takto oslavovala Anne Douglas minuloročné narodeniny. 

Viac o téme: Michael DouglasAnne Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu