Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zomrela hviezda reality šou Big Brother (†38): Prehrala boj s anorexiou!

Nikki Grahame prehrala svoj boj s poruchou príjmu potravy. Zobraziť galériu (5)
Nikki Grahame prehrala svoj boj s poruchou príjmu potravy. (Zdroj: Instagram N.G.)

LONDÝN - Vo veku len 38 rokov zomrela hviezda britskej verzie reality šou Big Brother. Sympatická brunetka prehrala svoj boj s poruchou príjmu potravy. Len deň pred smrťou pritom ukončila liečbu na klinike!

Nikki Grahame bojovala s anorexiou od svojich 8 rokov. Všetko vraj odštartovala poznámka od rovesníčky, ktorá sa dievčatku vysmievala za veľký zadok. Prvú liečbu bývalá hviezda reality šou Big Brother zahájila už v útlom detskom veku. Dostať sa z anorexie sa jej však nedarilo. 

A následky zákernej choroby boli vážne. Kvôli poruche príjmu potravy bola neplodná a nikdy nezačala menštruovať. Jej veľkým snom bolo porodiť dieťa. V roku 2019 sa dokonca snažila si túto túžbu naplniť a obišla väčšinu londýnskych kliník pre umelé oplodnenie. Pandémia koronavírusu však jej snahu pozastavila. 

Nikki veľmi túžila stať sa matkou.
Zobraziť galériu (5)
Nikki veľmi túžila stať sa matkou.  (Zdroj: Instagram N.G.)

Správa o smrti mladej ženy sa objavila na stránke GoFundMe, prostredníctvom ktorej blízki zbierali finančné prostriedky na jej liečbu na klinike pre poruchy príjmu potravy. Tú Nikki opustila len deň pred svojou smrťou - v piatok 9. apríla. Smutnú správu neskôr potvrdil aj jej hovorca. 

Informácia o skone Grahame zarmútila mnoho britských hviezd. Medzi inými aj silikónovú modelku Katie Price, ktorá na sociálnej sieti ľutovala, že si zabudla vypočuť hlasový odkaz, ktorý jej Nikki nahrala len pár hodín pred nečakanou smrťou. 

Za Nikki smúti aj spevák Duncan James z chlapčenskej skupiny Blue.
Zobraziť galériu (5)
Za Nikki smúti aj spevák Duncan James z chlapčenskej skupiny Blue.  (Zdroj: Instagram N.G.)

Viac o téme: Nikki Grahame
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu