Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britská hviezdička oslávila narodeniny: Fanúšikom ukázala svoje balóny!

Chloe Khan Zobraziť galériu (6)
Chloe Khan (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Nesklamala ich! Britský šoubiznis je plný hviezdičiek, ktoré sa zviditeľnili účinkovaním v nejakej reality šou. Spája ich aj záľuba v rôznych plastckých operáciách a rady sa pýšia napumpovaným výstrihom. Patrí k ním aj Chloe Khan, ktorá v uplynulých dňoch oslávila 29. narodeniny. Pri tej príležitosti zverejnila na instagrame oozaj zaujímavú fotku.

X Factor a Celebrity Big Brother sú vybrané z projektov, v ktorých sa Chloe Khan ukázala. Zaujímavé je, že počas účinkovania v speváckej šou vyzerala ešte ako úplne iný človek. 

Takto vyzerala Chloe Khan kedysi.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerala Chloe Khan kedysi.  (Zdroj: Instagram)

V priebehu rokov podstúpila viacero plastických operácií. Nie všetky sa vydarili a počas operácie nosa, ktorú abslvovala na Ukrajine, si dokonca myslela, že zomrie. Tmavovláska má viackrát upravovaný nos, prsia, pery a v roku 2017 si dala plastickou operáciou upravit aj svoju vagínu a zadok. 

Chloe je zrejme najviac hrdá na svoje silikónové bomby. S nadšením ich pretŕčala aj v týchto dňoch. Na instagrame zverejnila fotku, na ktorej zviera v ruke balóny. Oveľa viac ale zaujala vnadami, ktoré sa jej drali von z nie dobre padnúcich plaviek. 

Galéria: Chloe Khan
Narodeninové dievča Chloe Khan.
Zobraziť galériu (6)
Narodeninové dievča Chloe Khan.  (Zdroj: Instagram)
  

Viac o téme: Chloe Khan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu