Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

100 dní bez alkoholu a... Fú, český spevák parádne schudol!

Ondřej Ládek alias Xindl X Zobraziť galériu (4)
Ondřej Ládek alias Xindl X (Zdroj: Facebook OL)

PRAHA - Spevák Xindl X sa u nás stal známym v roku 2008, keď do klipu k piesni Anděl obsadil Táňu Pauhofovú. Odvtedy ubehlo veľa času, pribudli mu roky aj kilá. No tento rok sa s nimi rozhodol zatočiť, rovnako ako sa vzdal aj alkoholu.

V priebehu speváckej kariéry sa na Ondřeja Ládka, ktorý vystupuje pod menom Xindl X, nalepili kilogramy. začiatkom marca si však jeho fanúšikovia na sieti Facebook všimli, že nejaké z neho už opadli.

100 dní bez alkoholu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook OL)

Viacerí skonštatovali, že schudol a chceli vedieť, či sa dal na šport. „Neskutočná premena od júla, keď som vás videla hrať vo Františkových Lázních, kde som bola na dovolenke. Fakt borec. Klobúk dole,” napísala jedna zo žien. 

100 dní bez alkoholu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook OL)

Spevák sa na pochvalné komentáre rozhodol zareagovať. „Ďakujem veľmi za všetky tie milé reakcie na môj minulý post, kde mi gratulujete, ako som zázračne schudol. Ale aby ste pri online koncerte neboli sklamaní, musím vás dopredu varovať, že ten dojem štíhlosti je spolovice daný tým, že moja žena vie, ako ma vyfotiť, aby som vyzeral chudšie, a z druhej polovice tým, že moja žena vie, čo mi obliecť, aby som vyzeral štíhlejší,” zažartoval, no ako dodal, v tom čase mal dole už 11 kíl. pričom so zhadzovaním začal v januári. 

Do chudnutia zahrnul aj abstinenciu. „Po suchom januári a februári pokračujem suchým marcom, ďalej počítam kalórie a nachodené kilometre, nech sa na mňa dá v lete na festivaloch pozerať,” doplnil Ondřej. 

A včera už hlásil ďalší úbytok na váhe. „100 dní bez alkoholu, 15 kíl dole, v nohách 850 kilometrov,” informoval svojich fanúšikov. A možno niektorých svojimi úspechmi tiež namotivoval... 

Galéria: Xindl X

100 dní bez alkoholu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook OL)

Viac o téme: Xindl X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu