Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Diváci vysmiali Markízu: Mala to byť maska černošskej hviezdy ale... Veď vyzerá ako bývalá farmárka!

Veď vyzerá ako bývalá farmárka! Zobraziť galériu (4)
Veď vyzerá ako bývalá farmárka! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulú nedeľu si divákov pred obrazovkami opäť podmanila šou Tvoja tvár znie povedome. Kráľom zatiaľ posledného kola sa stal herec Braňo Mosný, ktorý sa na vrchol bodovania vyšplhal vďaka dokonalému stvárneniu raperky Missy Elliott. Ibaže niektorým sa maska až tak veľmi nepozdávala!

Pred tromi rokmi Missy stvárnila Jasmina Alagič. Ibaže jej a Braňova maska sa už na prvý pohľad líšili veľmi podstatným detailom. A síce farbou pleti. Aktuálne totiž majiteľ licencie určil, že umelci, ktorí sa menia na černošských interpretov, nemôžu mať nafarbenú pokožku na tmavo. 

Netypická situácia v Tvári: Účinkujúca to sama nedá... Spievať bude porotkyňa Zuzana Šebová! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: 6. kolo šou Tvoja tvár znie povedome

„TV Markíza rešpektuje všetky požiadavky licencora tejto svetoznámej šou. Naším cieľom vždy bolo a je rešpektovať a uctiť si umelcov celého sveta bez ohľadu na ich rasu, a preto citlivo pristupujeme aj k maskovaniu našich účinkujúcich. Na maskovanie jednotlivých interpretov sa preto používa bežne dostupná farebná škála mejkapov,” vysvetlila pre Topky PR manažérka Tvojej tváre Adriana Podobová. 

Braňo Mosný stvárnil raperku Missy Elliott
Zobraziť galériu (4)
Braňo Mosný stvárnil raperku Missy Elliott  (Zdroj: TV Markíza)

Divákom Braňova maska pripomínala bývalú farmárku Nikol Fridrichovú
Zobraziť galériu (4)
Divákom Braňova maska pripomínala bývalú farmárku Nikol Fridrichovú  (Zdroj: TV MARKÍZA)

No a zrejme práve bledšia pokožka je dôvodom, prečo sa podľa niektorých divákov Braňo viac ako na Missy Elliott podobal na niekoho úplne iného. Fanúšikovia šou sa začali ozývať, že Mosný vyzeral ako finalistka poslednej farmy Nikol Fridrichová. „Mne strašne pripomína jednu nemenovanú účastníčku Farmy,” napísala istá Lucia a ostatným bolo úplne jasné, o koho ide. 

Tieto slová totiž na sociálnych sieťach opakovalo slušné množstvo ľudí a tí už boli s menom farmárky konkrétni. A hoci padli aj ďalšie tipy ako Nora Mojsejová po soláriu či fitnesska Nikola Weiterová, meno Fridrichovej sa objavovalo jednoznačne najčastejšie. A čo vy, tiež tam vidíte podobu? 

Viac o téme: Missy ElliottTvoja tvár znie povedomeBraňo MosnýNikol Fridrichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu