Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bartošová vo svojom poslednom manželstve: Smrteľné bledá a s modrinami... Potom spáchala samovraždu!

Iveta Bartošová spáchala samovraždu Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová spáchala samovraždu

PRAHA - Včera sme si všetci pripomenuli nedožité 55. narodeniny niekdajšej českej popovej princeznej Ivety Bartošovej. V posledných rokoch pred smrťou ale viac zaujala svojím výberom mužov. Ako tvrdí jedna z jej susediek, s Jiřím Pomejem bola šťastná, pri Josefovi Rychtářovi sa zmenila. Bola bledá, mala modriny a nakoniec spáchala samovraždu.

Iveta Bartošová svoj život ukončila koncom apríla 2014 skokom pod vlak. V tom čase bola vydatá za Josefa Rychtářa a tento zväzok mnohým speváčkiným fanúšikom absolútne "nevoňal". 

Galéria: Speváčka Iveta Bartošová
Portál extra.cz sa pri príležitosti Bartošovej nedožitých 55. narodenín porozprával s jednou z jej susediek. „Stretávala som ju kedysi často spoločne s Jiřím Pomejem, on sa dosť venoval aj Arturovi. Zlom nastal vo chvíli, keď sa k pani Bartošovej nasťahoval Josef Rychtář. Keď bola s Jiřím Pomejem, sama chodila preberať poštu, ale keď bola vydatá za Rychtářa, už to bol celkom zázrak ju stretnúť,” uviedla pani K. 

Speváčku naposledy videla len pár dní pred tragédiou. „Chodila so svojím ridgebackom okolo rybníka a nevyzerala vôbec dobre. Bola bledá, povedala by som, že až smrteľne bledá,” zaspomínala si obyvateľka Uhříněvsi. 

Bartošová vo svojom poslednom
Zobraziť galériu (5)

Podľa susedky sa proste Rychtář na Bartošovú prisal a už sa jej nemienil vzdať. V podstate jej začal riadiť život. A tvrdo išiel po každom, kto sa snažil túto situáciu zmeniť. Pokúšal sa o to aj Zdeněk Macura. „Musím povedať, že pri jednej bitke Rychtářa a Macuru som bola. Ja si myslím, že ju Zdeněk Macura chcel dostať zo spárov Rychtářa, ale robil to dosť nešťastným spôsobom,” vyhlásila pani K. 

Tá si myslí, že Iveta pri Rychtářovi trpela – a nielen psychicky. „Vždy tvrdila, že mala len jednu lásku, a tou bol Sepéši, ktorý zahynul podobne. Josef Rychtář nebol pre ňu dobrý partner. Po jej smrti urobil strašné divadlo. Ten človek sa jej chytil a už ju nikdy nepustil. Občas mala aj nejakú modrinu. Keď mi chodila otvoriť dvere, mala čierne okuliare, a to predtým nemávala,” zaspomínala si suseda. 

Iveta Bartošová a Peter Sepéši (Zdroj: Supraphon)

Peter Sepéši a Iveta Bartošová
Zobraziť galériu (5)
Peter Sepéši a Iveta Bartošová  (Zdroj: ČTK)

Iveta Bartošová s Jiřím Pomejem a synom Arturom
Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová s Jiřím Pomejem a synom Arturom

Josef Rychtář a Iveta Bartošová
Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář a Iveta Bartošová

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu