Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zamknutá chladnička, zdemolovaný dom, na váhe 184 kg! Známa sexbomba prežíva peklo

Katie Price Zobraziť galériu (7)
Katie Price (Zdroj: youtube.com a instagram)

LONDÝN - Obrovské trápenie s milovaným synom! Sexbomba Katie Price (42) nikdy nemala problém otvorene hovoriť o svojom súkromí. Svetu sa najnovšie posťažovala na vážny zdravotný stav svojho najstaršieho syna Harveyho (18). Ten trpí syndrómom, ktorého následkom je okrem iného aj chronický pocit hladu. Mladík váži už 184 kíl a odborníci dvíhajú varovný prst. Ak sa neprestane prejedať, zomrie!

Aj keď by sa mohlo zdať, že život niekdajšej glamour modelky Katie Price sa točí len okolo luxusných dovoleniek, jej sexi milenca, rôznych plastických operácii, a umelín, ktoré obľubuje, nie je tomu celkom tak. Sexbomba a päťnásobná matka sa tiež musí popasovať s neľahkými životnými situáciami. 

Aktuálne jej spôsobuje veľké starosti a trápenie zdravotný stav najstaršieho syna Harveyho. Ten trpí Prader-Williho Syndrómom, v dôsledku ktorého má viacero ťažkostí. Okrem iného aj chronický pocit hladu.

Jeho neustále prejedanie sa vyústilo až do stavu, že váži 184 kg. Katie otvorene priznáva, že zúfalá. „Potrebuje schudnúť, inak zomrie. Nechcem o neho prísť,” povedala pre The Sun blondínka, ktorá zároveň žiada fanúšikov o pomoc. 

Katie tiež prezradila, že keď Harvey nedostane jedlo, stáva sa agresívnym. „Rozhadzuje veci okolo seba. V stenách máme diery, lebo si o ne od zlosti búcha hlavou. Keď sa mu snaźím dať zdravšiu alternatívu, zlostí sa. Nie je to len o tom, čo zje počas dňa, ale čo zje, keď ho nevidím. Snažím sa pred ním jedlo skrývať, ale vždy ho nájde,” uviedla nešťastná blondínka. Tiež prezradila, že doma musia mať zamknutú chladničku. „Raz sme ho našli ako v noci jedol mrazenú pizzu priamo z mrazničky,” dodala. 

Katie Price má doma takéto diery v stene. So starostlivosťou o deti jej pomáha aj jej aktuálny milenec Carl Woods.
Zobraziť galériu (7)
Katie Price má doma takéto diery v stene. So starostlivosťou o deti jej pomáha aj jej aktuálny milenec Carl Woods.  (Zdroj: youtube.com a instagram)

Katie Price so synom Harveym.
Zobraziť galériu (7)
Katie Price so synom Harveym.  (Zdroj: youtube.com a instagram)

Harvey váži 184 kg, čo mu spôsobuje vážne zdravotné problémy.
Zobraziť galériu (7)
Harvey váži 184 kg, čo mu spôsobuje vážne zdravotné problémy.  (Zdroj: youtube.com a instagram)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu