Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny herec po šokujúcom rozchode: Utešuje ho prsnatá sexica!

Olivia Wilde a Jason Sudeikis Zobraziť galériu (8)
Olivia Wilde a Jason Sudeikis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Keď nedávno vyšlo najavo, že sa Jason Sudeikis (45) a Olivia Wilde (36) rozišli, mnohí boli v šoku. Dvojica bola zasnúbená a má spolu dve ratolesti. Rozchod sa im darilo tajiť takmer rok. Herečka už neskrýva, že tvorí pár s 27-ročným spevákom menom Harry Styles. V týchto dňoch sa ale v médiách prevalilo, že už aj herec má novú milenku. Pozrite sa, akú šupu!

Galéria: Olivia Wilde a Jason Sudeikis

„Sú spolu veľmi šťastní a trávia spolu všetko čas,” zhodujú sa priatelia Olivie Wilde a Harryho Stylesa, ktorí nielenže tvoria zamilovaný pár, ale aj spoločne pracujú na novom filme Don´t Worry Darling. Paparazzom sa herečku podarilo nafotiť, ako sa sťahuje z domu, v ktorom s bývalým snúbencom a otcom jej detí bývali. Jej novým bydliskom je teraz spevákov dom. 

Zaľúbenci sa v uplynulých dňoch presunuli do Londýna za jej deťmi - 6-ročným synom Otisom a o dva roky mladšou dcérkou Daisy. O tie sa popri filmovaní staral otec Jason. Ten bude mať teraz viac času pre seba a možno i pre novú milenku. 

Viaceré zdroje sa totiž zhodujú, že našiel útechu v náručí 34-ročnej modelky a príležitostnej herečky Keeley Hazell, s ktorou si napríklad zahrali v komédii Šéfovia na zabitie 2. „Jasonovi vždy pripadala neuveriteľne atraktívna. Už od chvíle, ako bola dievčaťom z tretej stránky (v britských denníkoch na stránke 3 pózovali glamour modelky hore bez). Stretávajú sa, ale je to ešte veľmi čerstvé,” uviedol na margo toho zdroj z hercovho okolia. Nechajme sa prekvapiť, či z tohto romániku bude stabilný vzťah. Isté však je, že by sa k sebe celkom hodili. Čo poviete?!

Keeley Hazell má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (8)
Keeley Hazell má sexepílu na rozdávanie.  (Zdroj: Instagram)

Keeley Hazell má výstavné krivky.
Zobraziť galériu (8)
Keeley Hazell má výstavné krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Olivia WildeJason Sudeikis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu