Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známa sexica celkom NAHÁ v tráve: V 14 ju šikanovali, dnes má takmer 16 miliónov followerov!

Demi Rose Zobraziť galériu (6)
Demi Rose (Zdroj: Instagram)

IBIZA - O tom kedysi ani nesnívala! Demi Rose (25) dnes patrí medzí úspešné krásky a môže sa pochváliť tým, že na Instagrame má už takmer 16 miliónov followerov. Nečudo. Prsnatá kráska tam pravidelne zverejňuje zábery, ktoré často zaujmú nielen mužov, ale i ženy. Najnovšie sa nechala zvečniť nahá na lúke.

Pekná, nevinne pôsobiaca tvárička a krivky zaoblené na správnych miestach. Aj tak by sa dal charakterizovať zovňajšok influencerky a príležitostnej modelky Demi Rose. 25-ročná rodáčka z Birminghamu cestuje po rôznych kútoch sveta a odtiaľ posiela priaznivcom poriadne horúce pozdravy. 

Nedávno zavítala na Ibizu. Tam sa nechala zvečniť, ako úplne nahá leží na deke v tráve. „Si tam tou najkrajšou kvetinou,” napísala jej istá fanúšička a nebola jediná, kto tmavovlásku zahŕňal lichôtkami. „V tejto chvíli som sa rozhodol, že chcem byť fotograf. A najradšej tvoj osobný fotograf. Ako veľmi závidim tomu človeku, ktorý práve drží fotoaparát v ruke,” zafantazíroval si jeden z modelkiných followerov. 

Demi Rose pózovala v tráve celkom nahá.
Zobraziť galériu (6)
Demi Rose pózovala v tráve celkom nahá.  (Zdroj: Instagram)

Demi Rose vie akó zaujať.
Zobraziť galériu (6)
Demi Rose vie akó zaujať.  (Zdroj: Instagram)

Pri pohľade na Demi sa človeku až nechce veriť, že by niekedy mala problém so sebavedomím. Opak je však pravdou. Kráska nedávno priznala, že trpela poruchami príjmu potravy a vážila len 37 kg. Otvorene tiež hovorí o tom, že ju ako 14-ročnú v škole šikanovali. 

Priateľov si teda začala hľadať v online svete. Keď raz na Instagrame natrafila na falošný profil, ktorého súčasťou bola jej fotka z pláže, a ktorý mal 3 tisíc followerov, ostala poriadne prekvapená. „Povedala som si, že si skúsim založiť vlastný profil. A aha, kde som sa dostala," hovorí Demi, ktorá svojich follwerov nabáda k tomu, aby nesúdili druhých a aby každý miloval svoje vlastné telo také, aké je. 

Galéria: Demi Rose sa rada pýši svojími sexi krivkami.

 

 

Viac o téme: Demi Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu