Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bohdalovej (89) život so slovenským milionárom (66): Takto sa zoznámili!

Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko Zobraziť galériu (3)
Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Herečka Jiřina Bohdalová má už vyše 10 rokov po svojom boku slovenského podnikateľa a právnika Ľubomíra Focka. Na otázky o svojom vzťahu však nikdy nechcela odpovedať. Slovenský boháč ale čo-to prezradil v knihe o herečkinom živote.

V knihe Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová sa Ľubomír Focko rozrozprával o tom, ako českú ikonu vždy obdivoval. Prvýkrát sa stretli v roku 1994, ale neodvážil sa ju osloviť, neveril, že by o neho stála. 

Jiřina Bohdalová v 90. rokoch
Zobraziť galériu (3)
Jiřina Bohdalová v 90. rokoch  (Zdroj: ČT)

Neskôr sa stretli v Dubaji a tam sa už chopil príležitosti. „A bolo to naozaj zoznámenie, ktoré stálo za to. Mal som tú česť učiť ju jazdiť na vodnom skútri, zaspomínal si Focko. Hoci Bohdalovú vraj takmer utopil, evidentne ju zaujal. „Ale práve toto neštandardné zoznámenie nás veľmi zblížilo. Od toho času sme si nablízku nielen na zájazdoch a ďalších akciách Amfory. Je mi cťou, že môžem byť Jiřinke kamarátom, spoločníkom, partnerom,” vyjadril sa ako pravý džentlmen. 

Ako dodal, sadli si ľudsky a herečku považuje za milého, inteligentného a vzdelaného človeka, s ktorým si má čo povedať. Dokonca sa pochválil, že ešte v žiadnom vzťahom sa mu doteraz nepodarilo, aby sa s partnerkou na všetkom zhodli a vnímali veci úplne rovnako. „Máme sa veľmi radi, sme spolu strašne radi, ale nehľadajte v tom nič iné. Ale ako žena sa mi páčila už odmalička, bol to ten typ usmievavej, energickej ženskej, aké sa mi páčia,” vyhlásil boháč. 

Jiřina Bohdalová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu