Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

62-ročná Madonna opäť provokuje: Celému svetu ukázala, čo skrýva pod sukňou!

Madonna Zobraziť galériu (11)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ako inak! Speváčka Madonna (62) sa nedávno vrátila z exkurzie, ktorú spolu so svojimi deťmi strávila v Afrike. V týchto dňoch už propaguje film z posledného koncertného turné. A asi nikoho neprekvapí, že v rámci propagácie ostala verná poriadnej provokácii. Aha!

Nie je tajomstvom, že speváčka Madonna považuje Malawi za svoj druhý domov. Práve odtiaľ si adoptovala 4 zo svojich detí a založila tam aj nemocnicu. Spolu s rodinou tram vítala Nový rok a neskôr sa užívali safari v Keni.

Okrem mladučkého 26-ročného frajera Ahlamalika Williamsa jej robili spoločnosť aj synovia Rocco, David Banda, Mercy Jameson a dvojičky Estere a Stella. Počas celého výletu vraj Madonna dávala seba i celú rodinu testovať. 

Ako prezrádzajú speváčkine príspevky na sociálnych sieťach, už sú späť doma, v Amerike. A Madonna sa už vrhla do príprav filmu, ktorý má okrem iného zachytávať aj zákulisie jej posledného koncertného turné Madame X. 

Slávna blondínka nikdy nepatrila medzi hanblivky, takže asi nikoho neprekvapí, že vo filme budú i kontroverznejšie zábery. Okrem iných napríklad také, kde Madonna bez ostychu roztiahne nohy a do kamery vystaví svoj rozkrok. Našťastie na sebe mala nohavičky!

Madonna
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Madonna
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu