Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Madonnina dcéra modelkou: Och! Všade samé chlpy

Lourdes Leon Zobraziť galériu (12)
Lourdes Leon (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Aj tak je úspešná! Slávne modelky dbajú o to, aby bola ich pokožka krásne snedá a dokonalá. O dcére slávnej speváčky Madonny (62) - Lourdes Leon (24) je však dobre známe, že sa so žiletkami ani rôznymi depilačnými prípravkami nekamaráti. Pozrite, ako sa najnovšie predviedla!

Na topkách sme vás nedávno informovali, že Madonna sa dala prvýkrát tetovať. Nápis na zápästí je vytvorený začiatočnými písmenami mien jej ratolestí.

Hviezdna Madonna a jej "tenkrát poprvé": FOTO priamo z akcie!

Speváčkiným najstarším dieťaťom je dcéra Lourdes, ktorú má s kubánskym hercom a fitness trénerom menom Carlos Leon. Dievčatko malo len sedem mesiacov, keď sa dvojica rozišla.

Dnes je z nej 24-ročná dospelá žena, ktorá skúša šťastie v modelingu. Tmavovláska sa môže pochváliť spoluprácou s niektorými značkami, predvádzala na rôznych módnych prehliadkách a najnovšie je z nej aj modelka spodnej bielizne.

Lourdes pózovala pre znaćku Parada x Juicy Couture. Na reklamných záberoch okrem svojich kriviek bez ostychu predviedla aj zarastené ruky, nohy, či chĺpky v okolí pupka. 

Lourdes Leon
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Parade and Juicy Couture)

Lourdes Leon
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Parade and Juicy Couture)

Viac o téme: Lourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu