Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

KONIEC slávneho promi páru: Kim Kardashian a Kanye West sa rozvádzajú!

Kim Kardashian a Kanye West podali po 7 rokoch žiadosť o rozvod. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian a Kanye West podali po 7 rokoch žiadosť o rozvod. (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Kim Kardashian (40) a Kanye West (43) si svoje áno povedali v máji 2014 v Taliansku. Odvtedy ubehlo takmer 7 rokov, dvojica má spolu 4 deti, ale... Vzťah im nevydržal. V prvých dňoch nového roka sa totiž prevalilo, že tmavovláska požiadala o rozvod!

Podľa informácií denníka New York Post má byť žiadosť o rozvod už podaná. Portál Page Six neskôr spresnil, že o úradné ukončenie manželstva požiadala Kim a urobila tak krátko po Vianociach. Dôvodom má byť raperovo psychické ochorenie, ktoré vlani priznal, no nelieči sa naň. 

Galéria: Kim Kardashian a Kanye West

Výhrady však má údajne aj Kanye. Ten zas vraj nedokáže zniesť životný štýl, akým rodina jeho manželky žije. Dvojica sa snažila takmer 7 rokov trvajúce manželstvo viackrát zachrániť. No po jeho poslednom výstrelku, keď ohlásil kandidatúru na prezidenta USA, prišla zrejme posledná kvapka. 

Raper sa psychicky zrútil, označil svoju manželku za nevernicu a navyše povedal, že počas prvého tehotenstva, keď čakali dcérku North, zvažovali interrupciu. To už Kim nevydržala a pred pár dňami sa rozhodla podať žiadosť o rozvod. Nebolo to však veľkým prekvapením. 

Manželia spolu nežijú v jednej domácnosti už viac ako rok. A podľa ich vlastných slov. by sa ich stretnutia za uplynulý rok dali vyjadriť maximálne v desiatkach. Kardashianka si na ukončenie jej slávneho vzťahu najala advokátku, ktorá rozvádza tiež Angelinu Jolie a zastupovala ju aj pri predchádzajúcom rozvode s Krisom Humphriesom.

Viac o téme: Kim KardashianKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu