Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V lete HOLÁ na titulke a dnes... Česká herečka sa vyjedla na 70 kíl!

Barbora Mottlová Zobraziť galériu (9)
Barbora Mottlová (Zdroj: Instagram BM)

PRAHA - V lete provokovala na titulke pánskeho magazínu, no dnes zhadzuje prebytočné kilá. Herečka Barbora Mottlová, ktorá býva označovaná za českú Marilyn Monroe, priznala, že jej váha je teraz 70 kilogramov.

Herečka Barbora Mottlová nikdy nepôsobila vychudnuto, hlavne vďaka svojim objemným prírodným vnadám. Pred plavkovou sezónou pravidelne zhadzovala pár kíl, aby sa mohla svojou postavičkou bez hanby chváliť. 

Minulý rok bola naozaj vo forme a objavila sa na titulke pánskeho magazínu. 

V lete HOLÁ na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: playboy)

Lenže dnes potrebuje schudnúť viac, než len kilečko, či dve... „Musím zhodiť 10 kíl,” zverila sa portálu Super.cz. Počas Vianoc sa totiž vybrala na dovolenku a stravovanie v all inclusive hoteli si vybralo svoju daň. 

„Mám 70 kíl. Teda, 1. januára som mala presne 70,1 a teraz už mám pol kila dole. Na herečku to nie je optimálne, aj keď sestrička na vážení mi hovorila, že som krásna a zdravá. Ale na modelku to úplne nie je,” priznala blondínka. 

Má teda pred sebou výzvu, aj keď tvrdí, že v jej prípade je údaj z váženia zavádzajúci a nejde len o tukové zásoby. „Mám strašne veľa svalov. Takže musím zhodiť nielen tuky, ale aj svaly. Nechcem, aby zo mňa bola kulturistka, ale štíhla laň,” vyhlásila. 

V lete HOLÁ na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram BM)

Viac o téme: Barbora Mottlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu