Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúca FOTO novej sexice: Och! Toto chcela veľa odvahy

Matilda De Angelis Zobraziť galériu (8)
Matilda De Angelis (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Mnohé by sa takto neukázali! Dokonalosť a bezchybný vzhľad je v šoubiznise veľkou výhodou. Aj talianská herečka Matilda De Angelis (25) patrí medzi herečky s príjemným zovňajškom. Mladá herečka dostala príležitosť účinkovať v počine stanice HBO - The Undoing po boku hviezdnej Nicole Kidman a Hugha Granta. Šarmantná umelkyňa v uplynulých dňoch zverejnila na Instagrame záber, ktorým viacerých poriadne šokovala.

Na topkách sme vás nedávno informovali o seriálovej novinke z dielne HBO - počine The Undoing. Nicole Kidman a Hugh Grant v ňom stvárnili manželskú dvojicu, ktorej sa do života pripletie kráska v podaní Matildy De Angelis. 

Nová hviezda z Talianska: Sex s Hughom Grantom, bozky s Nicole Kidman a pred kamerami úplne NAHÁ!

Mladá herečka pred kamerami predviedla nielen svoj šarm, ale aj nahé telo v plnej paráde. Kráska sa okrem herectva živí aj modelingom. Kedykoľvek sa ukáže na červenom koberci, vyzerá skvele. A rovnako tak aj na príspevkoch, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach. 

V uplynulých dňoch svojich priaznivcov poriadne prekvapila. Podelila sa s nimi totiž o fotku svojej nenalíčenej tváre, na ktorej má výrazné akné. „Som si vedomá toho, že na svete sú väčšie problémy. Ale chcela som sa podeliť o túto malú pravdu. Možno preto, aby som sa cítila silnejšie alebo preto, aby som sa akceptovala. Naše obavy nás môžu paralyzovať alebo pre nás môžu byť veľkou silou. Je len na nás, akú cestu si vyberieme,” uviedla pri príspevku krásna herečka. Medzi fanúšikmi vyvolala búrlivú diskusiu. Nuž, nečudo. Mnohé celebrity by na toto určite nenabrali odvahu.

Matilda De Angelis zverejnila fotku, na ktorej svetu ukázala, že má problematickú pleť.
Zobraziť galériu (8)
Matilda De Angelis zverejnila fotku, na ktorej svetu ukázala, že má problematickú pleť.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Matilda De Angelis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu