Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najsexi muž sveta za rok 2020: Aha, takto vyzerá jeho TELO!

Michael B. Jordan Zobraziť galériu (5)
Michael B. Jordan (Zdroj: People)

LOS ANGELES - Ženy, čo vy na to?! Magazín People každoročne udeľuje titul Najsexi muž sveta niektorému z prominentných pánov. Aktuálne sa tejto prestíže dostalo 33-ročnému hercovi menom Michael B. Jordan. Pozrite, aké svaly skrýva pod tričkom!

Galéria: Najsexi muž sveta - Michael B. Jordan
Pre niekoho maličkosť, pre iných príjemná správa. Šoubiznis je plný atraktívnych jedincov, ktorí sa môžu pochváliť slušnou fanúšikovskou základňou. Niet pochýb, že ak je niekto oficiálne zvolený za najsexi muža alebo ženu roka, tak to človeku lichotí. 

Aktuálne tieto pocity prežíva herec Michael B. Jordan, ktorému titul Najsexi muž na svete za rok 2020 udelil magazín People. Minulý rok sa z tohto ocenenia radoval spevák John Legend, pred ním herec Idris Elba. 

„Je to skvelý pocit. Je to dobrý klub, ktorého môžem byť súčasťou a som naozaj rád,” uviedol na margo tohto úspechu atraktívny herec. Ten tiež priznal, že obrovskú radosť má i jeho rodina. „Kým moja babka žila, zbierala všetky články o mne. Táto titulka bude mať medzi nimi čestné miesto,” uviedol fešáčik.

Michale B. Jordan bol zvolený za Najsexi muža sveta pre rok 2020.
Zobraziť galériu (5)
Michale B. Jordan bol zvolený za Najsexi muža sveta pre rok 2020.  (Zdroj: People)

Michael B. Jordan sa zviditeľnil účinkovaním v počinoch Creed, Black Panther, či Justice League a Fantastic Four. Na sociálnej sieti Instagram má 15,1 milióna followerov, ktorí vedia, že vďaka športu a pravidelnému cvičeniu sa pýši svalnatým telom. O 33-ročnom umelecovi je tiež dobre známe, že podporuje charitatívne projekty a má skvelý cit pre módu. Svoje súkromie si prísne stráži. V minulosti s ním však bola spájaná napríklad speváčka Snoh Aalegra. 

Michael B. Jordan je Najsexi mužom sveta.
Zobraziť galériu (5)
Michael B. Jordan je Najsexi mužom sveta.  (Zdroj: Instagram)

Michael B. Jordan je Najsexi mužom sveta.
Zobraziť galériu (5)
Michael B. Jordan je Najsexi mužom sveta.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michael B. Jordan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu