Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Božská Irina v bielizni: Ehm, podprsenku má zbytočne!

Irina Shayk Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pohľad na jej krivky nikdy neomrzí! Irina Shayk (34) rozhodne patrí medzi najsexi modelky súčasnosti. Okrem peknej tváre je jej prednosťou i bezchybné telo zaoblené na tých správnych miestach. Pozrite sa, ako ho v týchto dňoch vystavila na obdiv!

Irina Shayk je už pár rokov tvárou značky vyrábajúcej spodnú bielizeň. A zrejme nám i vy dáte za pravdu, že kompetentní si dobre vybrali. Rodáčka z Ruska má totiž sexepílu na rozdávanie a reklamné fotky s ňou určite zaujmú každého. 

Mužom pohľad na ňu určite spríjemní deň a mnohé ženy ihneď zatúžia vlastniť kúsok, v ktorom je slávna brunetka taká sexi.

V týchto dňoch zverejnila na instagrame fotku, na ktorej pózuje v ozaj zaujímavej podprsenke. Spomínaný kúsok je totiž vytvorený z jemnej látky, spod ktorej Irine presvitajú bradavky. Samozrejme tento pikantný detail si všimol hádam každý z jej followerov. „Ty si taká sexi! Nádhera! Ten Bradley bol blázon, že ťa nechal odísť,” znejú vybrané z komentárov.    

Keď je reč o Bradleym, nejeden chlap by dal čokoľvek za to, keby ulovil túto krásnu Rusku. Známy herec s ňou tvoril pár 4 roky a už navždy ich bude spájať dcérka Lea De Seine. Kvôli nej údajne trávili karanténu spoločne. Obaja sa zhodujú na tom, že hoci je ich vzťah minulosťou, rodičovstvo a výchova dcéry je pre nich prioritou. 

Galéria: Irina Shayk a Bradley Cooper v čase, keď tvorili pár.
Irina Shayk sa predviedla v takejto priesvitnej podprsenke.
Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk sa predviedla v takejto priesvitnej podprsenke.  (Zdroj: Instagram)

Irina Shayk opäť vystavila na obdiv svoje božské krivky.
Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk opäť vystavila na obdiv svoje božské krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu