Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS už má aj najsexi muž sveta... A to nemal žiadne príznaky!

Idris Elba Zobraziť galériu (8)
Idris Elba (Zdroj: SITA/Photo by Taylor Jewell/Invision/AP)

LONDÝN - Zlé tušenie sa naplnilo! Na topkách sme vás informovali, že herec Tom Hanks, jeho manželka Rita Wilson a herečka Olga Kurylenko majú pozitívne testy na koronavírus. V uplynulých hodinách bol vírus potvrdený u ďalšej celebrity. Svetu to prostredníctvom sociálnych sietí oznamil 47-ročný herec Idris Elba. Zaujímavé je, že nepociťoval žiadne z príznakov.

 

<< Sledujte dianie okolo koronavírusu aj na Facebook stránke Koronavírus Slovensko 2020 >>

 

Idris Elba, ktorý bol v roku 2018 vyhlásený za najsexi muža sveta, sa zaradil medzi celebrity nakazené smrteľným koronavírusom. Fanúšikom to dnes oznámil na twitteri. 

„Mám pozitívny test na Covid 19. Cítim sa dobre. Nemám žiadne symptómy. Som v izolácii od chvíle, ako som mal podozrenie, že by som mohol byť nakazený,” uviedol herec, ktorý zistil, že bol v kontakte s niekým, komu potvrdili koronavírus. Išiel teda hneď do karantény a dal si spraviť test.

V domácej izolácii je s ním aj manželka Sabrina. „Ľudia zostaňte doma, buďte pragmatickí. Situácia je vážna. Umývajte si ruky, dodržiavajte odstup. Aj ľudia, ktorí nevykazujú žiadne príznaky, to môžu rozšíriť,” dodal Elba, ktorý fanúšikom prisľúbil, že ich bude informovať o tom, ako sa jeho zdravotný stav ďalej vyvíja.

KORONAVÍRUS už má aj
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Idris Elba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu